Windows 10: wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10
Discus and support wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10 in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Niestety psuje mi się dysk twardy hdd, laptop asus dodatkowo posiadam partycję recovery na nim chcę wymienić dysk twardy w laptopie, więc automatycznie... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by AS2025, Feb 14, 2025.
Thema:
wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10
Loading...
-
wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10 - Similar Threads - wymiana dysku odzyskanie
-
Odszywrowanie Bitlockera z dysku
in Windows 10 Software and AppsOdszywrowanie Bitlockera z dysku: Dzień dobry,Czy jeżeli mam zaszyfrowany dysk kluczem bitlockerto jest możliwe odszyfrowanie go bez posiadania komputera ani bez klucza do odszyfrowania? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/odszywrowanie-bitlockera-z-dysku/da903127-8710-4f09-a953-5c7acbe8ad1b -
Odszywrowanie Bitlockera z dysku
in Windows 10 GamingOdszywrowanie Bitlockera z dysku: Dzień dobry,Czy jeżeli mam zaszyfrowany dysk kluczem bitlockerto jest możliwe odszyfrowanie go bez posiadania komputera ani bez klucza do odszyfrowania? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/odszywrowanie-bitlockera-z-dysku/da903127-8710-4f09-a953-5c7acbe8ad1b -
Aktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.
in Windows 10 Software and AppsAktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.: Mam problem. Próbuję zaktywować system Windows 11 na urządzeniu po wymienieniu podzespołów. Na tym samym urządzeniu był już zaktywowany system Windows 10 Pro na licencji cyfrowej, później po resecie urządzenia, był instalowany Windows 11 Pro ze strony Microsoftu, wtedy... -
in Windows 10 Gamingwymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10: Niestety psuje mi się dysk twardy hdd, laptop asus dodatkowo posiadam partycję recovery na nim chcę wymienić dysk twardy w laptopie, więc automatycznie tracę system windowsczy da się zgrać windows 10? - jeśli tak to jak? żeby potem móc wgrać go już na nowym dysku, w tym samym... -
in Windows 10 Software and Appswymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10: Niestety psuje mi się dysk twardy hdd, laptop asus dodatkowo posiadam partycję recovery na nim chcę wymienić dysk twardy w laptopie, więc automatycznie tracę system windowsczy da się zgrać windows 10? - jeśli tak to jak? żeby potem móc wgrać go już na nowym dysku, w tym samym... -
Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11
in Windows 10 GamingOdzyskanie danych z uszkodzonego windows 11: Witam. mój system windows 11 sam się uszkodził i nie da się go w zaden sposób naprawić. ani uruchomić. Miałem tam bardzo ważne dane i niestety nie wiem jak skopiować swoje dane z uszkodzonego systemu abym mógł odzyskać dane i zainstalować na nowo w11.Z góry dziekuje za pomoc.... -
Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11
in Windows 10 Software and AppsOdzyskanie danych z uszkodzonego windows 11: Witam. mój system windows 11 sam się uszkodził i nie da się go w zaden sposób naprawić. ani uruchomić. Miałem tam bardzo ważne dane i niestety nie wiem jak skopiować swoje dane z uszkodzonego systemu abym mógł odzyskać dane i zainstalować na nowo w11.Z góry dziekuje za pomoc.... -
Błąd systemu
in Windows 10 Installation and UpgradeBłąd systemu: Od jakiegoś czasu gdy chcę włączyć na laptopie grę wyskakuje mi błąd systemu i pisze, że nie znaleziono obiektu VCRUNTIME140.dll oraz MSVCP140.dll. Będę bardzo wdzięczna jak ktoś pomoże. Z góry dziękuję za pomoc... -
Oczyszczanie dysku
in Windows 10 Drivers and HardwareOczyszczanie dysku: Po aktualizacji W10 wersja 1903, build 18362.356 nie działa "Oczyszczanie dysku" (dla plików systemowych) - aplikacja wyłącza się! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/oczyszczanie-dysku/bd441fc2-bdb0-4337-8176-284e0caa740c