Windows 10: Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.
Discus and support Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba. Xbox Uygulamasından Forza Motorsport İndirecektim. Fakat C Diskime Yeterli Yer Olmadığını Söylüyor. Bende D Diskime Taşımaya Çalıştım. Fakat... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Emir Sadık Doğru, Oct 17, 2023.
Thema:
Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.
Loading...
-
Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum. - Similar Threads - Xbox Diğer Diske
-
Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.
in Windows 10 GamingXbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.: Merhaba. Xbox Uygulamasından Forza Motorsport İndirecektim. Fakat C Diskime Yeterli Yer Olmadığını Söylüyor. Bende D Diskime Taşımaya Çalıştım. Fakat Klasörün C Diskinde Olması Gerekiyor Ve C Diskinde Yeterli Yer Yok. Ne Yapmalıyım?... -
Oyun ayarları joystick'inizde çalışmıyor
in Windows 10 Software and AppsOyun ayarları joystick'inizde çalışmıyor: Bir sorunum var oyun ayarları konusunda yardım edin joystick'iniz çalışmıyor, grip butonları doğru tutmuyor ve dongle çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/oyun-ayarlar%C4%B1-joystickinizde/78922e1d-e6af-4d9f-aaa1-f6f76e5eb508 -
Windows 10'u yükleyemiyorum!!
in Windows 10 GamingWindows 10'u yükleyemiyorum!!: İnternette gezinirken windows 8/8.1 kaldırabilen cihazlar windows 10'u çok rahat kaldırabilir yazılarını gördümBende Windows 8.1 Pro dan 10'a geçmek istedim ama şu hatayı alıyorum;Windows 10'u Yükleyemedik.Cihazıma Windows 7 Enterprise Servis Paketi 1 Yükledim.Aracı şu... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 10'u yükleyemiyorum!!: İnternette gezinirken windows 8/8.1 kaldırabilen cihazlar windows 10'u çok rahat kaldırabilir yazılarını gördümBende Windows 8.1 Pro dan 10'a geçmek istedim ama şu hatayı alıyorum;Windows 10'u Yükleyemedik.Cihazıma Windows 7 Enterprise Servis Paketi 1 Yükledim.Aracı şu... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows 10'u yükleyemiyorum!!: İnternette gezinirken windows 8/8.1 kaldırabilen cihazlar windows 10'u çok rahat kaldırabilir yazılarını gördümBende Windows 8.1 Pro dan 10'a geçmek istedim ama şu hatayı alıyorum;Windows 10'u Yükleyemedik.Cihazıma Windows 7 Enterprise Servis Paketi 1 Yükledim.Aracı şu... -
Oyun indirmek
in Windows 10 Network and SharingOyun indirmek: Merhaba iyi günler ben bugün gamepass edindim forza horizon 4 indirmek istiyorum fakat laptop'ın kablosuz indirmesi çok yavaş olduğu için masaustunden indirip harici bir disk ile laptop'a oyunu atabilir miyim?... -
Hiçbir şey yükleyemiyorum
in Windows 10 Installation and UpgradeHiçbir şey yükleyemiyorum: Something unexpected happened Reporting this problem will help us understand it better. You can wait a bit and try again or restart your device. That may help. Code: 0x80240004 Windows'da ne yüklemeye çalışsam bu hatayı alıyorum, örneğin Microsoft Store'da veya windows'u... -
Xbox Gamepass hesabımdaki oyun silinmiyor.[Translation-The game on my Xbox Game Pass...
in Windows 10 Network and SharingXbox Gamepass hesabımdaki oyun silinmiyor.[Translation-The game on my Xbox Game Pass...: Selamlar. Ben Forza Horizon 4 oynamak için gamepass almıştım. Ve üyeliğim bitti. Sonrasında bu oyun diskimde çok yer kapladığı için silmek istedim. Fakat silinmiyor. Program kaldır kısmında gözükmüyor. Gamepass hesabıma giriyorum, yüklü oyunlara tıklıyorum hiç bir şey... -
bilgisayar oyun hatasi
in Windows 10 Gamingbilgisayar oyun hatasi: assassin's creed unity oyunu açarken 0xc00000142 hatası alıyorum internetten araştırdım hatanın nasıl düzleltileceğini bulamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar-oyun-hatasi/7448307f-d9c6-409a-befa-86e626519839