Windows 10: Yeni Basit birim oluşturamıyorum
Discus and support Yeni Basit birim oluşturamıyorum in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Merhaba Diskim için yeni bir birim oluşturmak istiyorum fakat yeni disk birimi bölgesi kapalı... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by AcerLaptop3, Jun 24, 2021.
Thema:
Yeni Basit birim oluşturamıyorum
Loading...
-
Yeni Basit birim oluşturamıyorum - Similar Threads - Yeni Basit birim
-
Yeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum
in Windows 10 GamingYeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum: Yeni bir cihaz aldım windows. Eski windows cihazimdan Microsoft hesabımdan çıkış yaptım. Yeni cihazimdan windows hesabıyla girmeye çalıştığımda öncelikle mail adresimi istiyor giriyorum şifresini istiyor onu da giriyorum. Sonrasında Microsoft hesabinizi kullanarak bu... -
Yeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum
in Windows 10 Software and AppsYeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum: Yeni bir cihaz aldım windows. Eski windows cihazimdan Microsoft hesabımdan çıkış yaptım. Yeni cihazimdan windows hesabıyla girmeye çalıştığımda öncelikle mail adresimi istiyor giriyorum şifresini istiyor onu da giriyorum. Sonrasında Microsoft hesabinizi kullanarak bu... -
1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor
in Windows 10 Gaming1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor: Sürücümü 566.36 yükselttikten sonra oyunlarda 5 dakika oynadıktan sonra donuyor ve çöküyor. GTX 1650 ve bir I7 10 Nesil kullanıyorum . Bunu düzeltmek için ne yaparsınız. Bazı eski sürümlere dönmeyi denedim ama yine aynı hatayı alıyorum... -
1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor
in Windows 10 Software and Apps1 Yeni yayınlananlardan sonra tüm oyunlar çöküyor: Sürücümü 566.36 yükselttikten sonra oyunlarda 5 dakika oynadıktan sonra donuyor ve çöküyor. GTX 1650 ve bir I7 10 Nesil kullanıyorum . Bunu düzeltmek için ne yaparsınız. Bazı eski sürümlere dönmeyi denedim ama yine aynı hatayı alıyorum... -
Windows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum
in Windows 10 GamingWindows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum: I am a Windows 11 user. I couldn't find a solution anywhere, please help me. I cannot create a playlist. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-medya-oynat%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1/e1479917-30fa-41df-8456-465fd54a3386 -
Windows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 medya oynatıcısı uygulamasında çalma listesi oluşturamıyorum: I am a Windows 11 user. I couldn't find a solution anywhere, please help me. I cannot create a playlist. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-medya-oynat%C4%B1c%C4%B1s%C4%B1/e1479917-30fa-41df-8456-465fd54a3386 -
Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak
in Windows 10 GamingDijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak: Merhabalar, yeni bir kurulma geçeceğim ve şuanki bilgisayarimdan lisansımı kaldırıp yenisinde kullanmak istiyorum. Bunun için sanırım önce komut istemi ile, daha sonra da Microsoft hesabımın cihazlar bölümünden kaldırmam gerekli. Daha çok merak ettiğim ise şuan aktif... -
Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak
in Windows 10 Software and AppsDijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak: Merhabalar, yeni bir kurulma geçeceğim ve şuanki bilgisayarimdan lisansımı kaldırıp yenisinde kullanmak istiyorum. Bunun için sanırım önce komut istemi ile, daha sonra da Microsoft hesabımın cihazlar bölümünden kaldırmam gerekli. Daha çok merak ettiğim ise şuan aktif... -
Windows 10'da Yeni Metin Belgesi Oluşturamıyorum
in Windows 10 Network and SharingWindows 10'da Yeni Metin Belgesi Oluşturamıyorum: Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum var. Yeni Metin Belgesi oluşturamıyorum ve Yeni-Text dediğimde 0x8000ffff hatasını alıyorum. [ATTACH] https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10da-yeni-metin-belgesi/ae50fb71-234b-49c3-832c-b72c515fa0ee"