Windows 10: youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum
Discus and support youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Büşra_735, Mar 25, 2025.
Thema:
youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum
Loading...
-
youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum - Similar Threads - youtube google chrome
-
Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.
in Windows 10 Software and AppsAygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.: 1- Microsoft hesabım admin ve bütün yetkilere sahip.2- Şöyle problem olabilir diye şu adımları denedim:Msxml.dllMsxml2.dllMsxml3.dlleksik olabilir dedimBaşlat'a ve Çalıştır'a tıklayın, cmd yazın ve Tamam'a tıklayın.Komut isteminde cd %windir%\system32yazın ve ENTER tuşuna... -
in Windows 10 GamingAygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.: 1- Microsoft hesabım admin ve bütün yetkilere sahip.2- Şöyle problem olabilir diye şu adımları denedim:Msxml.dllMsxml2.dllMsxml3.dlleksik olabilir dedimBaşlat'a ve Çalıştır'a tıklayın, cmd yazın ve Tamam'a tıklayın.Komut isteminde cd %windir%\system32yazın ve ENTER tuşuna... -
in Windows 10 CustomizationAygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.: 1- Microsoft hesabım admin ve bütün yetkilere sahip.2- Şöyle problem olabilir diye şu adımları denedim:Msxml.dllMsxml2.dllMsxml3.dlleksik olabilir dedimBaşlat'a ve Çalıştır'a tıklayın, cmd yazın ve Tamam'a tıklayın.Komut isteminde cd %windir%\system32yazın ve ENTER tuşuna... -
youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum
in Windows 10 Gamingyoutube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum: youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/youtube-ve-google-chrome-da-eski-numaram/e2cb6dfb-2430-4726-bfd5-cd6726bb9fc2 -
WİNDOWS 10'DAN NEFRET EDİYORUM VE ESKİ SİSTEMİM ÇÖPE GİDİYOR
in Windows 10 GamingWİNDOWS 10'DAN NEFRET EDİYORUM VE ESKİ SİSTEMİM ÇÖPE GİDİYOR: TONLARCA GEREKSİZ HİZMET 0 ÖZGÜRLÜK 100 GEREKSİZ ÖZELLİKLER ÇOK FAZLA RAM KULLANIMI HDDDE ÇOK YAVAŞ VE 8.1 DESTEĞİDE KESİLİYOR TÜRKİYENİN DURUMUNA BAK 8.1 DESTEĞİDE KESİLİYOR AMA BEN HALA KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM HEM SİZİN BU SAÇMA SAPAN İŞLETİM SİSTEMİNİZ 10'UN GICIGINA HEM... -
Disabling YouTube Video Pausing in Google Chrome?
in Windows 10 Software and AppsDisabling YouTube Video Pausing in Google Chrome?: YouTube Video Pauses in Google Chrome and I need it disabled. I installed an App from Google store and it doesn’t work although it does come with a warning saying “not tested” and may not work. From what I can tell because I’m a sleep it is that it pauses after 2 to 3 hours... -
Google Chrome not loading youtube
in Browsers and EmailGoogle Chrome not loading youtube: Chrome not loading youtube.com unless I go incognito or without login to google account. Tried removing extensions, clearing cache and browse history. complete uninstall using revo uninstaller I have 0 extensions I'm on google chrome version 92.0.4515.131 Windows 10 pro x64... -
windows 10 da sağ alttaki bildirim bölümü ve başlat butonunu hiç bir şekile açamıyorum...
in Windows 10 Installation and Upgradewindows 10 da sağ alttaki bildirim bölümü ve başlat butonunu hiç bir şekile açamıyorum...: sol alttaki başlat ve sağ alttaki bildirimler bölümüne hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum tıklıyorum üstüne ama açılmıyor bunun sebebi ne olabilir... -
Google, Google Chrome, Youtube and Google Drive will not work on my laptop!
in Windows 10 Network and SharingGoogle, Google Chrome, Youtube and Google Drive will not work on my laptop!: Help! No matter what browser I try my laptop will not open any google websites when connected to the wifi. This even happens when I use Incognito mode. My family connect to the same wifi/router and don't seem to have this issue. There was an update my laptop decided to go...