Windows 10: zacina launchera przy logowaniu
Discus and support zacina launchera przy logowaniu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; gdy klikam "użyj konta microsoft" zacina mi launcher i nie chce się nic odpalić .... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Paweł Cyran, May 18, 2024.
Thema:
zacina launchera przy logowaniu
Loading...
-
zacina launchera przy logowaniu - Similar Threads - zacina launchera przy
-
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 GamingKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 Software and AppsKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
zacina launchera przy logowaniu
in Windows 10 Gamingzacina launchera przy logowaniu: gdy klikam "użyj konta microsoft" zacina mi launcher i nie chce się nic odpalić . https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/zacina-launchera-przy-logowaniu/ce508cbf-5304-4a39-9930-06d9b4ae7e66 -
Bluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10
in Windows 10 Software and AppsBluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10: Witam,tak jak pisze w tytule,dzisiaj około godziny 14:50 przy logowaniu do systemu nagle wyskoczył bluescreen który mówił,że problem się pojawił w ntoskrnl.exe. Czasami bluescreeny tego typu pojawiały się nawet jak wyłączałem komputer! Używając bluescreen view zauważyłem,że... -
Bluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10
in Windows 10 Drivers and HardwareBluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10: Witam,tak jak pisze w tytule,dzisiaj około godziny 14:50 przy logowaniu do systemu nagle wyskoczył bluescreen który mówił,że problem się pojawił w ntoskrnl.exe. Czasami bluescreeny tego typu pojawiały się nawet jak wyłączałem komputer! Używając bluescreen view zauważyłem,że... -
in Windows 10 GamingBluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10: Witam,tak jak pisze w tytule,dzisiaj około godziny 14:50 przy logowaniu do systemu nagle wyskoczył bluescreen który mówił,że problem się pojawił w ntoskrnl.exe. Czasami bluescreeny tego typu pojawiały się nawet jak wyłączałem komputer! Używając bluescreen view zauważyłem,że... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 GamingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 Software and AppsKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....