Windows 10: zacina launchera przy logowaniu

Discus and support zacina launchera przy logowaniu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; gdy klikam "użyj konta microsoft" zacina mi launcher i nie chce się nic odpalić .... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Paweł Cyran, May 18, 2024.

1. zacina launchera przy logowaniu

gdy klikam "użyj konta microsoft" zacina mi launcher i nie chce się nic odpalić .

:)

Paweł Cyran, May 18, 2024

2. Komputer się zacina.

Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.

HenrykAndrzej, May 18, 2024
  3. Błąd 0x80240017 przy Microsoft Visual C++ 2017

Witam, mam problem, chciałem zainstalować program obs studio, przy instalacji wyskoczyło okno, że wymagana jest instalacja Microsoft Visual C ++ 2017 i tu zaczyna się problem, w trakcie instalowania przerywa i wyskakuje błąd 0x80240017-
    nieokreślony błąd. Próbowałem już wszystkiego, ale nic nie pomaga.
    Proszę o pomoc. Pozdrawiam

DamianKrzysztofik, May 18, 2024
  4. stoodi Win User

zacina launchera przy logowaniu

E71 video recording problems.....

I have the same problem, max video record: 320x240 15fps, specs on nokia.pl and nokiausa.com say:

Nokia.pl

• Główny aparat fotograficzny
    • 640 x 480 przy 22 klatkach/s
    • 320 x 240 (QVGA) przy 30/15 klatkach/s
    • 176 x 144 przy 15 klatkach/s (QCIF)

Nokiausa.com

• Main camera
    • 640 x 480 at 22 fps
    • 320 x 240 (QVGA) at 30/15 fps

• 176 x 144 at 15 fps (QCIF)

So, something wrong with newest firmware ?

stoodi, May 18, 2024
Thema:

zacina launchera przy logowaniu

Loading...
  1. zacina launchera przy logowaniu - Similar Threads - zacina launchera przy

2. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

in Windows 10 Gaming
    Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  3. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

in Windows 10 Software and Apps
    Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  4. zacina launchera przy logowaniu

in Windows 10 Gaming
    zacina launchera przy logowaniu: gdy klikam "użyj konta microsoft" zacina mi launcher i nie chce się nic odpalić . https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/zacina-launchera-przy-logowaniu/ce508cbf-5304-4a39-9930-06d9b4ae7e66
  5. Bluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10

Bluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10: Witam,tak jak pisze w tytule,dzisiaj około godziny 14:50 przy logowaniu do systemu nagle wyskoczył bluescreen który mówił,że problem się pojawił w ntoskrnl.exe. Czasami bluescreeny tego typu pojawiały się nawet jak wyłączałem komputer! Używając bluescreen view zauważyłem,że...
  6. Bluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Bluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10: Witam,tak jak pisze w tytule,dzisiaj około godziny 14:50 przy logowaniu do systemu nagle wyskoczył bluescreen który mówił,że problem się pojawił w ntoskrnl.exe. Czasami bluescreeny tego typu pojawiały się nawet jak wyłączałem komputer! Używając bluescreen view zauważyłem,że...
  7. Bluescreen PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ntoskrnl.exe przy logowaniu do Windows 10

in Windows 10 Gaming
  8. Komputer się zacina.

in Windows 10 Gaming
    Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  9. Komputer się zacina.

Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  10. Komputer się zacina.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging