Windows 10: Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

Discus and support Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by MarekKubacki, Aug 2, 2023.

1. Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak wyszukiwanie filmów. Czy ma to związek z tym, że jestem polskim użytkownikiem? Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji.

:)

MarekKubacki, Aug 2, 2023
Thema:

Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

Loading...
  1. Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". - Similar Threads - Zakup filmów aplikacjach

2. There is a lag when I watch TV shows I bought at microsoft store - the audio lags behind...

in Windows 10 Gaming
    There is a lag when I watch TV shows I bought at microsoft store - the audio lags behind...: hi, I've spoken to the help contact a few times but hasn't worked yet - I have windows 11. I bought 2 TV shows at microsoft store. I watch these shows on my laptop, not on an actual TV or xbox or anything, just my laptop. For some episodes, there is a lag between the audio...
  3. There is a lag when I watch TV shows I bought at microsoft store - the audio lags behind...

in Windows 10 Software and Apps
    There is a lag when I watch TV shows I bought at microsoft store - the audio lags behind...: hi, I've spoken to the help contact a few times but hasn't worked yet - I have windows 11. I bought 2 TV shows at microsoft store. I watch these shows on my laptop, not on an actual TV or xbox or anything, just my laptop. For some episodes, there is a lag between the audio...
  4. Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie

in Windows 10 Gaming
    Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie: Dzien dobry,Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie czy aparacie z ktorego ,sa przenoszone.Wchodzac do OneDrive w telefonie mialem pytanie o rozmiar zdjec ,...
  5. Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie

Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie: Dzien dobry,Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie czy aparacie z ktorego ,sa przenoszone.Wchodzac do OneDrive w telefonie mialem pytanie o rozmiar zdjec ,...
  6. Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

in Windows 10 Gaming
    Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".: Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak wyszukiwanie filmów. Czy ma to związek z tym, że jestem polskim użytkownikiem? Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji....
  7. Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

in Microsoft Windows 10 Store
    Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".: Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak wyszukiwanie filmów. Czy ma to związek z tym, że jestem polskim użytkownikiem? Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji....
  8. how to install movie and tv without microsoft store?:

in Windows 10 Gaming
    how to install movie and tv without microsoft store?:: i can't download movie and tv in microsoft store https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-to-install-movie-and-tv-without-microsoft/dbc70745-0e62-4896-be37-6a079a77ed47
  9. how to install movie and tv without microsoft store?:

how to install movie and tv without microsoft store?:: i can't download movie and tv in microsoft store https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-to-install-movie-and-tv-without-microsoft/dbc70745-0e62-4896-be37-6a079a77ed47
  10. how to install movie and tv without microsoft store?:

in Microsoft Windows 10 Store