Windows 10: Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.
Discus and support Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email. in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by Adrian Ka1, Aug 19, 2024.
Thema:
Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.
Loading...
-
Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email. - Similar Threads - Zamknięcie konta powodu
-
in Windows 10 GamingZamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.: Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z synchronizacją po czystej instalacji i logowaniu się automatycznie przywracało ustawienia i kopie przed formatem systemu.... -
in Windows 10 Software and AppsZamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.: Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z synchronizacją po czystej instalacji i logowaniu się automatycznie przywracało ustawienia i kopie przed formatem systemu.... -
KRADZIEŻ KONTA
in Windows 10 GamingKRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc... -
KRADZIEŻ KONTA
in Windows 10 Software and AppsKRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc... -
KRADZIEŻ KONTA
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityKRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc... -
Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie
in Microsoft Windows 10 StoreNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
in Windows 10 GamingNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
kradziez konta
in AntiVirus, Firewalls and System Securitykradziez konta: witam dnia 16.08.2022 moje konto microsoft zostało skradzione konto na adres email *** Email address is removed for privacy ***. jedyne jakie slady pozostały po tym koncie to brak zmiany gamertaga gamer tag YAXU20 adres email został zmieniony a potwierdzic ze to konto...