Windows 10: Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.

Discus and support Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email. in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by Adrian Ka1, Aug 19, 2024.

1. Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.

Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z synchronizacją po czystej instalacji i logowaniu się automatycznie przywracało ustawienia i kopie przed formatem systemu. Jestem laikiem ale odnosiłem wrażenie że za każdym razem przywracało mi tego wirusa o nazwie '' backdoorbladabindi ''czy jakoś tak podobnie. Straciłem dostęp do onedrive , skradziono wrażliwe dane osobowe oraz skasowano wiele cennych danych z dysków, Przez to że jednym adresem g-mail, uzyskiwałem dostęp do innych środowisk mi

:)

Adrian Ka1, Aug 19, 2024

2. Windows Phone problem z kontem micrsoft

Mam nokię 640 zalogowaną Z mim kontem Microsoft problemu polega na Tym Ze nie mam pojęcia Jak ja od Tego Konta odłączyć cały Czas pokazuje SIĘ Mój awatar Chce ja sprzedać?
    ma ktos jakas Propozycje Jak usunąć z Niej dane Tego Konta ??

AgnieszkaAdamczyk, Aug 19, 2024
  3. Milosz j Win User
    Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie.

Milosz j, Aug 19, 2024
  4. Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

bialson_438, Aug 19, 2024
Thema:

Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.

Loading...
  1. Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email. - Similar Threads - Zamknięcie konta powodu

2. Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.

in Windows 10 Gaming
    Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.: Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z synchronizacją po czystej instalacji i logowaniu się automatycznie przywracało ustawienia i kopie przed formatem systemu....
  3. Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.

in Windows 10 Software and Apps
    Zamknięcie konta z powodu wirusa i utworzenie ze zmienionym adresem email.: Jakiś czas temu zostałem zmuszony zamknąć konto z powodu infekcji i kradzieży tożsamości. Po wielu próbach i ciągłych problemach związanych głównie z synchronizacją po czystej instalacji i logowaniu się automatycznie przywracało ustawienia i kopie przed formatem systemu....
  4. KRADZIEŻ KONTA

in Windows 10 Gaming
    KRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc...
  5. KRADZIEŻ KONTA

KRADZIEŻ KONTA: witam, zostało skradzione mi konto. Hacker zmienil haslo i maila do weryfikacji. Wysyłałem zgloszenia ale odpowiedzi nadal nie dostałem a zależy mi na szybkim odzyskaniu konta. Troche nie wiem co robic wiec będę wdzeięczny za jakakolwiek pomoc...
  6. KRADZIEŻ KONTA

in AntiVirus, Firewalls and System Security
  7. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec
  8. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec
  9. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

10. kradziez konta

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    kradziez konta: witam dnia 16.08.2022 moje konto microsoft zostało skradzione konto na adres email *** Email address is removed for privacy ***. jedyne jakie slady pozostały po tym koncie to brak zmiany gamertaga gamer tag YAXU20 adres email został zmieniony a potwierdzic ze to konto...