Windows 10: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

Discus and support zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Zvonimir Vujec 5, Feb 18, 2024.

1. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj flat internet onda mi je mobitel poveznica ina njemu imam browser od Samsung koji mi je glavni browser i mam chrome koji ja ne koristi niti išta radim ali uz Linux stoji dolje i browser chrome da se služim, a ja na pc imam os windows deset i sve radim putem browser Microsoft edge te chrome nemam instaliran ,a piše tamo u

:)

Zvonimir Vujec 5, Feb 18, 2024

2. WordPad mi promjenio veličinu teksta na trećinu po sredini!

Dobar dan, imam jedan problem sa otvaranjem dokumenata. Kada kliknem na WordPad, onaj simbol ''plavi list papira sa velikim slovom A, plavim crtama i imitacijom slike'' otvori mi se pomenuti tekst dokumenta ili onog što je na njemu napisano i nekoliko sekundi kasnije smanji mi se format teksta za trećinu sa svake strane, ustvari imam trećinu formata po sredini kao traku! Tekst je sužen na veličinu trake! Nisam uspio naći način kako da vratim stari veći format? Pomozite mi savjetom!! Nisam uspio penijeti sliku zaslona kako izgleda stranica!!

Milomir Sehic, Feb 18, 2024
  3. problem sa aktivacijom

Crvenim slovima piše : Ne možemo da aktiviramo Windows na ovom uređaju jer ne možemo da se povežemo sa serverom za aktivaciju vaše organizacije. Uverite se da ste povezani na mrežu organizacije a zatim pokušajte ponovo. Ako idalje imate probleme
    sa aktivacijom obratite se korisničkoj podršci organizacije. Kod greške 0x8007007B

BratislavCvetkovic, Feb 18, 2024
  4. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

Store - WP8 - Error: c101a006

Kazi mi da li si uspeo da resis ovaj problem? Ja ceo dan pokusavam ali dzabe. Kontaktirao sam podrsku iz WP8 I oni mi kazu da posto marketplace ne postoji trenutno za Srbiju da nije moguce da instaliram bilo koju aplikaciju sa store-a, ali ovde vidim da je
    nekoliko vas uspevalo da skine nesto sa srpskog marketa.

Hvala.

DraganSlaveski, Feb 18, 2024
Thema:

zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

Loading...
  1. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? - Similar Threads - zašto stoji prijavljen

2. Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows

in Windows 10 Software and Apps
    Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows: my laptop doesnt have sound https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/rje%C5%A1avanje-problema-sa-zvukom-u-sustavu/3628817a-3179-4ce2-986e-f2cd5fb44c0e
  3. Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows

in Windows 10 Gaming
    Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows: my laptop doesnt have sound https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/rje%C5%A1avanje-problema-sa-zvukom-u-sustavu/3628817a-3179-4ce2-986e-f2cd5fb44c0e
  4. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

in Windows 10 Gaming
    zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj...
  5. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj...
  6. zašto mi je crveno zaštita računa u vatrozidu

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    zašto mi je crveno zaštita računa u vatrozidu: nemogu maknut datoteku it povijesti zaštite niti vratit one driv kao pristup nije odobren?možete to popravit?hvala https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/za%C5%A1to-mi-je-crveno-za%C5%A1tita-ra%C4%8Duna-u/d153709c-4cde-472c-93d2-6fd1973dadd6
  7. Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO...

in Windows 10 Gaming
    Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO...: Poštovani, kada možemo očekivati ažuriranje regionalnih postavki HRVATSKE sa valutom EURO umjesto kune? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/po%C5%A1tovani-kada-mo%C5%BEemo-o%C4%8Dekivati/d216a611-362c-4d0e-9e3e-956b278a061e
  8. Questo errore mi perseguita da Windows 10 fino a Windows 11, chi mi sa dire qualcosa ?

Questo errore mi perseguita da Windows 10 fino a Windows 11, chi mi sa dire qualcosa ?: Avvio della sessione "Microsoft.Windows.Remediation" non riuscito con l'errore seguente: 0xC0000035 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/questo-errore-mi-perseguita-da-windows-10-fino-a/5ffdfd80-8597-46c6-8a7d-679b6550bd0a
  9. Questo errore mi perseguita da Windows 10 fino a Windows 11, chi mi sa dire qualcosa ?

in Windows 10 Gaming
    Questo errore mi perseguita da Windows 10 fino a Windows 11, chi mi sa dire qualcosa ?: Avvio della sessione "Microsoft.Windows.Remediation" non riuscito con l'errore seguente: 0xC0000035 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/questo-errore-mi-perseguita-da-windows-10-fino-a/5ffdfd80-8597-46c6-8a7d-679b6550bd0a
  10. Imam problem sa greskom UNMOUTABLE BOOT VOLUME na windowsu 10

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Imam problem sa greskom UNMOUTABLE BOOT VOLUME na windowsu 10: [IMG] Покусао сам да удјем у цриптотаб претразивас, али како удјем тако једноставно ме и избаци из програма, покусао опет да удјем и опет ме избаци .. Затим се угасио свој рацунар и кад сам покусао опет да га упалим, нисам могао .. показивао ми је греску УНМОУТАБЛЕ БООТ...