Windows 10: zašto pisač radi presporo, jedva da ispisuje

Discus and support zašto pisač radi presporo, jedva da ispisuje in Windows 10 Gaming to solve the problem; Pisač radi presporo. .jedva ispisuje stranicu. Kako mi možete pomoći?... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Inge Markovic, Feb 14, 2024.

1. zašto pisač radi presporo, jedva da ispisuje

Pisač radi presporo. .jedva ispisuje stranicu. Kako mi možete pomoći?

:)

Inge Markovic, Feb 14, 2024

2. Lumia 535- ažuriranje tipkovnice radi dobivanja prijedloga za riječi

Kada pokušam ažurirati (windows 10) tipkovnicu s ciljem da dobijem tipkovnicu s prijedlozima za riječi i pisanje klizanjem, ne želi mi instalirati ažuriranje. Javlja mi grešku broj 0x80070020. Molim vas za pomoć.

MarinoTrinajstić, Feb 14, 2024
  3. sasasasic Win User
    izgubljena aplikacija za igru

Ako ima ikog da razume sta pisem neka klimne glavom nestala mi je aplikacija za igru apdejt se pojavljuje ali nema ikonice dakle nemam,nacina da udjem u igru u prodavnici pise da je instalirano dakle nemam nacina ni da je obrisem ni da je igram prosto
    na mestu gde je bila je prazna kocka koja ne reaguje,molim vas za pomoć

sasasasic, Feb 14, 2024
  4. zašto pisač radi presporo, jedva da ispisuje

Photos app stopped working on W10M

Photos pro radi posao dok cekam da majmuni poprave ovo sto su za..bali. sve mi se cini da se ne uzbudjuju previse i da ih boli briga! Problem je sto me zezaju i u drugim aplikacijama gde se otvara njihov photo app samo se spuca . A I ovo ovde pisanje radi
    ko mrtav konj .

VanjaStanojevic, Feb 14, 2024
Thema:

zašto pisač radi presporo, jedva da ispisuje

Loading...
  1. zašto pisač radi presporo, jedva da ispisuje - Similar Threads - zašto pisač radi

2. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

in Windows 10 Gaming
    zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj...
  3. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

in Windows 10 Software and Apps
    zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj...
  4. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

in Windows 10 Network and Sharing
  5. zašto pisač radi presporo, jedva da ispisuje

zašto pisač radi presporo, jedva da ispisuje: Pisač radi presporo. .jedva ispisuje stranicu. Kako mi možete pomoći? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/za%C5%A1to-pisa%C4%8D-radi-presporo-jedva-da/0689f551-6de2-474a-998e-983b915eb7f9
  6. zašto mi je crveno zaštita računa u vatrozidu

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    zašto mi je crveno zaštita računa u vatrozidu: nemogu maknut datoteku it povijesti zaštite niti vratit one driv kao pristup nije odobren?možete to popravit?hvala https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/za%C5%A1to-mi-je-crveno-za%C5%A1tita-ra%C4%8Duna-u/d153709c-4cde-472c-93d2-6fd1973dadd6
  7. Alterar da nascimento da Conta Microsoft

in Windows 10 Gaming
    Alterar da nascimento da Conta Microsoft: Ola comprei um notebook Samsung, no momento de ativar a conta eu acabei deixar com o ano 2023 e agora não estou conseguindo acessar poderiam me passar uma dica de como alterar a data no meu perfil....
  8. Alterar da nascimento da Conta Microsoft

Alterar da nascimento da Conta Microsoft: Ola comprei um notebook Samsung, no momento de ativar a conta eu acabei deixar com o ano 2023 e agora não estou conseguindo acessar poderiam me passar uma dica de como alterar a data no meu perfil....
  9. Jojstik ne radi na igricama

in Windows 10 Gaming
    Jojstik ne radi na igricama: Kako uključiti Jojstik za igru World of Tenks https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jojstik-ne-radi-na-igricama/b0755dd6-1c56-4475-b1a9-3bc7ae958f1c
  10. Jojstik ne radi na igricama

Jojstik ne radi na igricama: Kako uključiti Jojstik za igru World of Tenks https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jojstik-ne-radi-na-igricama/b0755dd6-1c56-4475-b1a9-3bc7ae958f1c