Windows 10: Zdjęcia

Discus and support Zdjęcia in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Co się stało, że nie mogę przeglądać zdjęć. Zdjęcie wyświetla się przez sekundę i znika. Obecnie muszę korzystać z innej aplikacji do otwierania zdjęć,... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by MaCe3, Mar 21, 2022.

1. MaCe3 Win User

Zdjęcia

Co się stało, że nie mogę przeglądać zdjęć. Zdjęcie wyświetla się przez sekundę i znika. Obecnie muszę korzystać z innej aplikacji do otwierania zdjęć, bo ta z microsoftu nie działa prawidłowo. Chciałem jeszcze raz ją zainstalować, ale nie mogę, bo na stronie sklepu pokazuje, że mam już prawidłowo ją zainstalowaną. Próbowałem resetować, naprawiać i nic to nie pomaga. Chciałem odinstalować, ale nie mam takiej możliwości. Co robić?

:)

MaCe3, Mar 21, 2022
  2. Brink Win User

Skype hacked by CIA

Read more: Metadata Consulting: Skype hacked by CIA

Brink, Mar 21, 2022
  3. Brink Win User
    Skype hacked by CIA

Read more: Metadata Consulting: Skype hacked by CIA

Brink, Mar 21, 2022
  4. simrick Win User

Zdjęcia

simrick, Mar 21, 2022
Thema:

Zdjęcia

Loading...
  1. Zdjęcia - Similar Threads - Zdjęcia

2. Zdjęcia

in Windows 10 Gaming
    Zdjęcia: Co się stało, że nie mogę przeglądać zdjęć. Zdjęcie wyświetla się przez sekundę i znika. Obecnie muszę korzystać z innej aplikacji do otwierania zdjęć, bo ta z microsoftu nie działa prawidłowo. Chciałem jeszcze raz ją zainstalować, ale nie mogę, bo na stronie sklepu pokazuje,...