Windows 10: Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда...

Discus and support Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда само до 80% и не стига до 100%, какъв може да е проблема?... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Bobi-Emiliyana Asenova, Dec 6, 2024.

1. Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда...

Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда само до 80% и не стига до 100%, какъв може да е проблема?

:)

Bobi-Emiliyana Asenova, Dec 6, 2024
Thema:

Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда...

Loading...
  1. Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда... - Similar Threads - Здравейте използвам лаптоп

2. Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда...

in Windows 10 Gaming
    Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда...: Здравейте, използвам лаптоп който е на две/три седмици, но от няколко дни насам се зарежда само до 80% и не стига до 100%, какъв може да е проблема?...
  3. Искам да се спре таксуване на картата ми.

in Microsoft Windows 10 Store
    Искам да се спре таксуване на картата ми.: Искам да се спре таксуване на картата ми. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0/7fed2a5f-63a2-4b15-8426-8fb65296945f
  4. Искам да се спре таксуване на картата ми.

in Windows 10 Gaming
    Искам да се спре таксуване на картата ми.: Искам да се спре таксуване на картата ми. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0/7fed2a5f-63a2-4b15-8426-8fb65296945f
  5. Искам да се спре таксуване на картата ми.

in Windows 10 Software and Apps
  6. когда я нажимаю на три точки в углу аккаунта ребенка,меня переводит на страницу с ссылкой...

когда я нажимаю на три точки в углу аккаунта ребенка,меня переводит на страницу с ссылкой...: когда я нажимаю на три точки в углу аккаунта ребенка,меня переносит на страницу с ссылкой по которой меня снова переводит на главную страницу семьи,и так по кругу...
  7. инсталиране на windows 11 на нов лаптоп

in Windows 10 Gaming
    инсталиране на windows 11 на нов лаптоп: Създадох инсталационен носител на Windows 11 и сега се опитвам да инсталирам операционната система на новия лаптопНР Pavilion Gaming 17 -cd2007nu. Изписва ми се, че инсталационният носител не съдържа правилните драйвери. Моля, за помощ....
  8. инсталиране на windows 11 на нов лаптоп

инсталиране на windows 11 на нов лаптоп: Създадох инсталационен носител на Windows 11 и сега се опитвам да инсталирам операционната система на новия лаптопНР Pavilion Gaming 17 -cd2007nu. Изписва ми се, че инсталационният носител не съдържа правилните драйвери. Моля, за помощ....
  9. звук от бутон на клавиатура на лаптоп

in Windows 10 Drivers and Hardware
    звук от бутон на клавиатура на лаптоп: В началото на използване на клавиатурата за писане само при натискане на първия /няма значение кой /се чува звук /сигнал / не мога с настройките да го премахна ....
  10. Trim для SSD отображаются на диске две файловые системы.

in Windows 10 Network and Sharing
    Trim для SSD отображаются на диске две файловые системы.: Приветствую! Есть вопрос: у меня Windows 10 x64 Pro 1909. Решил проверить Trim для SSD и получилось что на диске две файловые системы Так и должно быть? Вот скрин: [ATTACH]...