Windows 10: Змінення адреси електронної пошти або номера телефону облікового запису Microsoft
Discus and support Змінення адреси електронної пошти або номера телефону облікового запису Microsoft in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; у мене є аккаунт створений на електронну пошту ,з квітня 2025 року сервіс гугл видалив цю електронну пошту, я хочу повернути доступ до аккаунту... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Пустильник Артем, Jun 3, 2025 at 3:12 PM.
Thema:
Змінення адреси електронної пошти або номера телефону облікового запису Microsoft
Loading...
-
Змінення адреси електронної пошти або номера телефону облікового запису Microsoft - Similar Threads - Змінення адреси електронної
-
Змінення адреси електронної пошти або номера телефону облікового запису Microsoft
in Windows 10 GamingЗмінення адреси електронної пошти або номера телефону облікового запису Microsoft: у мене є аккаунт створений на електронну пошту ,з квітня 2025 року сервіс гугл видалив цю електронну пошту, я хочу повернути доступ до аккаунту майкрософт... -
Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук
in Windows 10 GamingПроблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук: Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук, на ньому виконан вхід в обліковий запис та увімкнути синхронізація... -
Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук
in Windows 10 Software and AppsПроблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук: Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук, на ньому виконан вхід в обліковий запис та увімкнути синхронізація... -
in Windows 10 Drivers and HardwareПроблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук: Проблема, на сторінці мого облікового запису Microsoft не відобрадажтся мій ноутбук, на ньому виконан вхід в обліковий запис та увімкнути синхронізація... -
Не можу увійти до свого облікового запису адміністративного
in Windows Hello & LockscreenНе можу увійти до свого облікового запису адміністративного: Не можу видалити та увійти до свого облікового запису адміністратора . При завантаженні ноутбуку вибираю обліковий запис адміністратора натискаю увійти а мене кидає на попередню сторінку входу***Moved from Windows / Windows 10 / Безопасность, конфиденциальность и учетные... -
Активація Віндовс 10, як прив'язать Віндовс до облікового запису?
in Windows 10 Installation and UpgradeАктивація Віндовс 10, як прив'язать Віндовс до облікового запису?: Доброго дня, пікажіть, будь ласка, як прив'язати Віндовс до облікового запису Майкрософт? При встановленні Віндовс я створив локальний запис. А мені треба тепер прив'язати Віндовс до свого облікового. Віндовс ліцензійна. *** Moved from Windows / Windows 10 / Installation &... -
Виходить з облікового запису
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityВиходить з облікового запису: Час від часу windows Виходить з облікового запису"параметри і обліковий запис"Це проблема зборки чи якась інша? Ніяк не можу знайти причину. windows 10 home 22H2 зборка 19045.3448***Moved from Windows / Windows 10 / Безопасность, конфиденциальность и учетные записи***... -
в властивостях ярлика неактивна змінення путя обєкту
in Windows 10 Gamingв властивостях ярлика неактивна змінення путя обєкту: в властивостях ярлика неактивна змінення обєкту https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2/ceb99538-db13-4fbf-b89a-d64481e9bf6a -
в властивостях ярлика неактивна змінення путя обєкту
in Windows 10 Network and Sharingв властивостях ярлика неактивна змінення путя обєкту: в властивостях ярлика неактивна змінення обєкту https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2/ceb99538-db13-4fbf-b89a-d64481e9bf6a