Windows 10: ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM

Discus and support ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM in Windows 10 Gaming to solve the problem; WitamPo zmianie części w komputerze stacjonarnym a dokładnie CPU i GPU Windows 11 zmusza mnie do logowanie się poprzez wpisywanie hasła z mojego maila... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Piotrek Chojnowski, Oct 23, 2024.

1. ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM

WitamPo zmianie części w komputerze stacjonarnym a dokładnie CPU i GPU Windows 11 zmusza mnie do logowanie się poprzez wpisywanie hasła z mojego maila " *** Email address is removed for privacy *** ". Przed zmianą logowałem się za pomocą pin'u. Teraz ta opcja jest zablokowana. Widnieje informacja w panelu " Ustawienia > Konta > Opcje logowania " że ta opcja jest niedostępna, jest tak również przy Rozpoznawaniu twarzy oraz Rozpoznawaniu odcisków palców. Jedną opcją w której mogę kliknąć zarządzaj, jest klucz zabezpieczeń. Niestety system wymaga ode mnie włożenia Włożenia Klucza zabezpieczeń do portu usb..

:)

Piotrek Chojnowski, Oct 23, 2024

2. sis files

Does this problem happen with ALL sis files, or just this particular one? It seems possible that you do have a corrupt sis file. I would try these steps:

1) Reboot the phone and try installing again.

2) Download the sis file again, and before installing, compare the file size to the firs file, and to any size information listed on the web page.

3) Download the file from a different site.

4) If all else fails, test a completely different sis installer.

Hopefully you will find a simple explanation to this problem.

thetao---01, Oct 23, 2024
  3. Callender Win User
    eM Client

ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM notesmall10.png
    Note
    Let's say you have to send emails to a specific group of people. Instead of always putting in all the email addresses, you can just create a distribution list.
    To create a distribution list, go to 'File' and mouse over 'New'. A list of options will appear. Choose the one that says 'Distribution List'. The Distribution List window will appear and there you can click on Add New and then put in everyone's email address.
    When you start a new email, all you have to do is put in the name of the Distribution List in the 'To' field. Write your email, and then send it as a mass email, which means just clicking on File and then 'Send as mass mail'. All the people in the distribution list are hidden.

Source:

Bulk Emails the Easy Way with eM Client | eM Client

Callender, Oct 23, 2024
  4. Callender Win User

ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM

eM Client

So for me:

I used ******@gmx.com via emclient.

After creating a distribution list it sent fine just by using the send button and not the send mass email button.

ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM 264652d1580059749t-em-client-test-new-message.jpg

ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM 264651d1580059715t-em-client-list.jpg

I had to save the distribution list in local folders though.

ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM 264650d1580059675t-em-client-distribution-list.jpg

Callender, Oct 23, 2024
Thema:

ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM

Loading...
  1. ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM - Similar Threads - ZMUSZANIE LOGOWANIA SIĘ

2. Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...

in Windows 10 Gaming
    Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...: Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie...
  3. Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...

in Windows 10 Software and Apps
    Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...: Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie...
  4. ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM

ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM: WitamPo zmianie części w komputerze stacjonarnym a dokładnie CPU i GPU Windows 11 zmusza mnie do logowanie się poprzez wpisywanie hasła z mojego maila " *** Email address is removed for privacy *** ". Przed zmianą logowałem się za pomocą pin'u. Teraz ta opcja jest...
  5. Ta opcja logowania jest wylaczona

in Windows 10 Gaming
    Ta opcja logowania jest wylaczona: Moj brat probowal moj pin zbyt wiele razy. Teraz mam taki ekran i nic nie pomaga. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ta-opcja-logowania-jest-wylaczona/b3e3dc1c-9e32-4b6c-9038-c53f052d4afe
  6. Ta opcja logowania jest wylaczona

Ta opcja logowania jest wylaczona: Moj brat probowal moj pin zbyt wiele razy. Teraz mam taki ekran i nic nie pomaga. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ta-opcja-logowania-jest-wylaczona/b3e3dc1c-9e32-4b6c-9038-c53f052d4afe
  7. Ta opcja logowania jest wylaczona

in Windows Hello & Lockscreen
  8. Komputer się zacina.

in Windows 10 Gaming
    Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  9. Komputer się zacina.

Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  10. Komputer się zacina.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging