Windows 10: ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM
Discus and support ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM in Windows 10 Gaming to solve the problem; WitamPo zmianie części w komputerze stacjonarnym a dokładnie CPU i GPU Windows 11 zmusza mnie do logowanie się poprzez wpisywanie hasła z mojego maila... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Piotrek Chojnowski, Oct 23, 2024.
Thema:
ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM
Loading...
-
ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM - Similar Threads - ZMUSZANIE LOGOWANIA SIĘ
-
Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...
in Windows 10 GamingBłąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...: Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie... -
Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...
in Windows 10 Software and AppsBłąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...: Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie... -
ZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM
in Windows 10 Software and AppsZMUSZANIE DO LOGOWANIA SIĘ KLUCZEM USB LUB MAILEM I HASŁEM: WitamPo zmianie części w komputerze stacjonarnym a dokładnie CPU i GPU Windows 11 zmusza mnie do logowanie się poprzez wpisywanie hasła z mojego maila " *** Email address is removed for privacy *** ". Przed zmianą logowałem się za pomocą pin'u. Teraz ta opcja jest... -
Ta opcja logowania jest wylaczona
in Windows 10 GamingTa opcja logowania jest wylaczona: Moj brat probowal moj pin zbyt wiele razy. Teraz mam taki ekran i nic nie pomaga. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ta-opcja-logowania-jest-wylaczona/b3e3dc1c-9e32-4b6c-9038-c53f052d4afe -
in Windows 10 Software and AppsTa opcja logowania jest wylaczona: Moj brat probowal moj pin zbyt wiele razy. Teraz mam taki ekran i nic nie pomaga. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ta-opcja-logowania-jest-wylaczona/b3e3dc1c-9e32-4b6c-9038-c53f052d4afe -
in Windows Hello & LockscreenTa opcja logowania jest wylaczona: Moj brat probowal moj pin zbyt wiele razy. Teraz mam taki ekran i nic nie pomaga. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ta-opcja-logowania-jest-wylaczona/b3e3dc1c-9e32-4b6c-9038-c53f052d4afe -
Komputer się zacina.
in Windows 10 GamingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 Software and AppsKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....