Windows 10: Zostało zablokowane konto mojego syna
Discus and support Zostało zablokowane konto mojego syna in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Zostało zablokowane konto mojego syna *** Email address is removed for privacy *** . Nie znam przyczyny blokady. Po dwukrotnej próbie odblokowania... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Tomasz Tolak, Aug 21, 2024.
Thema:
Zostało zablokowane konto mojego syna
Loading...
-
Zostało zablokowane konto mojego syna - Similar Threads - Zostało zablokowane konto
-
Zhakowane konto
in Windows 10 GamingZhakowane konto: Dzień dobry, dziś zhakowano mi konto. Obecnie piszę z innego konta założonego dziś ponieważ microsoft nie daje żadnej możliwości skontaktowania się bez logowania. Przy pierwszej próbie logowania dałam rade zmienić hasło jednak później zostałam wylogowana całkowicie przy czym... -
Zostało zablokowane konto mojego syna
in Windows 10 GamingZostało zablokowane konto mojego syna: Zostało zablokowane konto mojego syna *** Email address is removed for privacy *** . Nie znam przyczyny blokady. Po dwukrotnej próbie odblokowania został zablokowany również dostęp z poziomu mojego telefonu. Proszę o podanie powodu blokady i jak najszybsze odblokowanie konta... -
Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta
in Windows 10 GamingMoje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0 -
Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta
in Windows 10 Software and AppsMoje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0 -
Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte
in Windows 10 Software and AppsKonto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte: Byłam zalogowana na starego maila, którego kilka miesięcy temu usunęłam i dopiero teraz zauważyłam że jest to główne konto na moim komputerze. Teraz nie mogę go usunąć ani zmienić bo nie było zweryfikowane, co robić?... -
Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte
in Windows 10 GamingKonto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte: Byłam zalogowana na starego maila, którego kilka miesięcy temu usunęłam i dopiero teraz zauważyłam że jest to główne konto na moim komputerze. Teraz nie mogę go usunąć ani zmienić bo nie było zweryfikowane, co robić?... -
Konto zostało skradzione
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityKonto zostało skradzione: Witam. 12 czerwca moje konto zostało skradzione, w jednej sekundzie dostałem maila o usunięciu mojego numeru telefonu i aplikacji weryfikującej tożsamość. Dostałem również maila o tym, że adres e-mail został zmieniony na jakiś inny. Nie miałem czasu na zareagowanie i od tego... -
Konto Microsoft
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityKonto Microsoft: Witam,Mam problem z moim kontem microsft mianowicie zostało skradzione i nie mogę się do niego zalogować włamywacz zmienił adres email i hasło przez co pokazywało że dane konto nie istnieje przez przypadek utworzyłem konto na tym emailu i teraz mam problem w odzyskaniu tego... -
Das Konto.
in Windows 10 CustomizationDas Konto.: Hallo. Ich habe GMX und Gmail. Mein PC bräuchte n M.-K. Das geht aber nur mit einem Outlookkonto oder? Es ist ja bei den Einstellungen auch von früher n Yahoo-K. gespeichert. Das habe ich schon lange nicht mehr. Habe keinen Plan wie man Das ändert... Bin leider...