Windows 10: Zostało zablokowane konto mojego syna

Discus and support Zostało zablokowane konto mojego syna in Windows 10 Gaming to solve the problem; Zostało zablokowane konto mojego syna *** Email address is removed for privacy *** . Nie znam przyczyny blokady. Po dwukrotnej próbie odblokowania... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Tomasz Tolak, Aug 21, 2024.

1. Zostało zablokowane konto mojego syna

Zostało zablokowane konto mojego syna *** Email address is removed for privacy *** . Nie znam przyczyny blokady. Po dwukrotnej próbie odblokowania został zablokowany również dostęp z poziomu mojego telefonu. Proszę o podanie powodu blokady i jak najszybsze odblokowanie konta mojego syna, gdyż nie mogę przez to używać aplikacji family safety!

:)

Tomasz Tolak, Aug 21, 2024

2. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

bialson_438, Aug 21, 2024
  3. Ktoś shakował moje konto Microsoft

Ktoś shakował moje konto Microsoft był email ***@gmail.com a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc

Igor Konstańciuk, Aug 21, 2024
  4. Zostało zablokowane konto mojego syna

Jak mogę sprawdzić czy przeniosłem konto Java do Microsoft?

(oczywiście chodzi o konto Minecraft)

KMD HD Mapper, Aug 21, 2024
Thema:

Zostało zablokowane konto mojego syna

Loading...
  1. Zostało zablokowane konto mojego syna - Similar Threads - Zostało zablokowane konto

2. Zhakowane konto

in Windows 10 Gaming
    Zhakowane konto: Dzień dobry, dziś zhakowano mi konto. Obecnie piszę z innego konta założonego dziś ponieważ microsoft nie daje żadnej możliwości skontaktowania się bez logowania. Przy pierwszej próbie logowania dałam rade zmienić hasło jednak później zostałam wylogowana całkowicie przy czym...
  3. Zostało zablokowane konto mojego syna

in Windows 10 Software and Apps
    Zostało zablokowane konto mojego syna: Zostało zablokowane konto mojego syna *** Email address is removed for privacy *** . Nie znam przyczyny blokady. Po dwukrotnej próbie odblokowania został zablokowany również dostęp z poziomu mojego telefonu. Proszę o podanie powodu blokady i jak najszybsze odblokowanie konta...
  4. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

in Windows 10 Gaming
    Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0
  5. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0
  6. Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte

Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte: Byłam zalogowana na starego maila, którego kilka miesięcy temu usunęłam i dopiero teraz zauważyłam że jest to główne konto na moim komputerze. Teraz nie mogę go usunąć ani zmienić bo nie było zweryfikowane, co robić?...
  7. Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte

in Windows 10 Gaming
    Konto na które jestem zalogowana zostało dawno usunięte: Byłam zalogowana na starego maila, którego kilka miesięcy temu usunęłam i dopiero teraz zauważyłam że jest to główne konto na moim komputerze. Teraz nie mogę go usunąć ani zmienić bo nie było zweryfikowane, co robić?...
  8. Konto zostało skradzione

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Konto zostało skradzione: Witam. 12 czerwca moje konto zostało skradzione, w jednej sekundzie dostałem maila o usunięciu mojego numeru telefonu i aplikacji weryfikującej tożsamość. Dostałem również maila o tym, że adres e-mail został zmieniony na jakiś inny. Nie miałem czasu na zareagowanie i od tego...
  9. Konto Microsoft

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Konto Microsoft: Witam,Mam problem z moim kontem microsft mianowicie zostało skradzione i nie mogę się do niego zalogować włamywacz zmienił adres email i hasło przez co pokazywało że dane konto nie istnieje przez przypadek utworzyłem konto na tym emailu i teraz mam problem w odzyskaniu tego...
  10. Das Konto.

in Windows 10 Customization
    Das Konto.: Hallo. Ich habe GMX und Gmail. Mein PC bräuchte n M.-K. Das geht aber nur mit einem Outlookkonto oder? Es ist ja bei den Einstellungen auch von früher n Yahoo-K. gespeichert. Das habe ich schon lange nicht mehr. Habe keinen Plan wie man Das ändert... Bin leider...