Windows 10: Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor
Discus and support Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by CardRhyme, Dec 18, 2021.
Thema:
Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor
Loading...
-
Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor - Similar Threads - Asus N550jv Bios
-
bilgisayardaki problem çalıştıktan bir müddet sonra ekran kapanma sorunu yaşıyorum sürekli...
in Windows 10 Gamingbilgisayardaki problem çalıştıktan bir müddet sonra ekran kapanma sorunu yaşıyorum sürekli...: lütfen yardımcı olurmusunuz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayardaki-problem/44a63cab-0b14-4c5d-aa5e-fec5b2c60e98 -
windows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası
in Windows 10 Gamingwindows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası: merhaba ben bilgisayaraıma gta 5 aldım ve indirmeye başladığımdan itibaren mavi ekran hatası vermeye başladı artık doğru düzgün bişey yapamıyorumhttps://1drv.ms/u/s!AuLIf7brEeYWgZ5mC2Pj4-oXAJY9fQ?e=8ibr71 minidump dosyasınıda paylaştım... -
windows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası
in Windows 10 Software and Appswindows 11 gta5 yükledikten sonra mavi ekran hatası: merhaba ben bilgisayaraıma gta 5 aldım ve indirmeye başladığımdan itibaren mavi ekran hatası vermeye başladı artık doğru düzgün bişey yapamıyorumhttps://1drv.ms/u/s!AuLIf7brEeYWgZ5mC2Pj4-oXAJY9fQ?e=8ibr71 minidump dosyasınıda paylaştım... -
Masaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.
in Windows 10 GamingMasaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.: Merhaba, masa üstü set bir computerim var. Isındıktan sonra mavi ekran verip kendini kapatıyor. Altına sümen takımı koydum. yine de çok ısınıyor. sebebi nedir... -
in Windows 10 Software and AppsMasaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.: Merhaba, masa üstü set bir computerim var. Isındıktan sonra mavi ekran verip kendini kapatıyor. Altına sümen takımı koydum. yine de çok ısınıyor. sebebi nedir... -
in Windows 10 CustomizationMasaüstü setim ısındıktan sonra windows mavi ekran veriyor.: Merhaba, masa üstü set bir computerim var. Isındıktan sonra mavi ekran verip kendini kapatıyor. Altına sümen takımı koydum. yine de çok ısınıyor. sebebi nedir... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingAsus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor: ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü... -
in Windows 10 Software and AppsAsus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor: ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü... -
ASUS N550JV external subwoofer not work!
in Windows 10 Drivers and HardwareASUS N550JV external subwoofer not work!: Hi My laptop Windows was updated few days ago(Windows 10 - Version 1511 - OS Build 10586.104). And now external subwoofer do not work! Please help me to solve this problem. Thank you. 44348