Windows 10: Bilgisayarım Açılmıyor.
Discus and support Bilgisayarım Açılmıyor. in Windows 10 Customization to solve the problem; Bilgisayarımı açtığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve beni hesap seçin ekranına atıyor burdan kendi hesabımı seçip doğru sistemi giriyorum.Her... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by ismail 1216, Dec 7, 2024.
Thema:
Bilgisayarım Açılmıyor.
Loading...
-
Bilgisayarım Açılmıyor. - Similar Threads - Bilgisayarım Açılmıyor
-
Bilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...
in Windows 10 GamingBilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...: Merhaba, bilgisayarımda herhangi bir oyundayken alttab attığımda veya direk çıktığım da bile pc donuyor. Aslında tam başta donmuyor mause hareket ediyor veya simgelere tıklayabiliyorum fakat herhangi bir geri dönüş alamıyorum bir kaç dakika sonra direk donuyor. İşlemci AMD... -
Bilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım anlık olarak donmalar yaşıyor, oyundan çıktıktan sonra veya alt tab attığımda...: Merhaba, bilgisayarımda herhangi bir oyundayken alttab attığımda veya direk çıktığım da bile pc donuyor. Aslında tam başta donmuyor mause hareket ediyor veya simgelere tıklayabiliyorum fakat herhangi bir geri dönüş alamıyorum bir kaç dakika sonra direk donuyor. İşlemci AMD... -
Bilgisayarım otomatik kapanıyor
in Windows 10 GamingBilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen... -
Bilgisayarım otomatik kapanıyor
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen... -
Bilgisayarım, kablosuz mouse'um takılıyken geç açılıyor.
in Windows 10 GamingBilgisayarım, kablosuz mouse'um takılıyken geç açılıyor.: Logitech g305 kablosuz mouse sahibiyim. Bilgisayarımda kablosuz mouse'un usb'si takılıyken bilgisayarım 30 saniye daha geç açılıyor. Kablosuz mouse'un usb'si takılı değilken boot sürem 3.0 3.5 saniye arasında değişirken usb takılı olduğu zaman bilgisayarımı açtığımda boot... -
Bilgisayarım, kablosuz mouse'um takılıyken geç açılıyor.
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım, kablosuz mouse'um takılıyken geç açılıyor.: Logitech g305 kablosuz mouse sahibiyim. Bilgisayarımda kablosuz mouse'un usb'si takılıyken bilgisayarım 30 saniye daha geç açılıyor. Kablosuz mouse'un usb'si takılı değilken boot sürem 3.0 3.5 saniye arasında değişirken usb takılı olduğu zaman bilgisayarımı açtığımda boot... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 GamingBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için... -
Bilgisayarım açılmıyor.
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım açılmıyor.: Merhabalar, yaklaşık 4 yıl önce Acer Nitro 5 AN515-43 model bir laptop almıştım. 2 yıl önce Windows 11'e güncelledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bu arada bilgisayarım, AMD Radeon RX560 ekran kartı ve AMD Ryzen 7500X işlemcisine sahiptir.Birkaç hafta önce merak ettiğim için... -
bilgisayarım mavi ekran hatsı alıyorum
in Windows 10 Drivers and Hardwarebilgisayarım mavi ekran hatsı alıyorum: Device ROOT\ACPI_HAL\0000 requires a system reboot to complete configuration. Driver Name: hal.infClass Guid: {4d36e966-e325-11ce-bfc1-08002be10318}Driver Date: 06/21/2006Driver Version: 10.0.19041.1Driver Provider: MicrosoftDriver Section: ACPI_AMD64_HALDriver Rank:...