Windows 10: Bilgisayarım güncellenmiyor.
Discus and support Bilgisayarım güncellenmiyor. in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Bilgisayarım Windows 10 17.. küsur bir seri numarası var. Windows 10 1903 güncellemesi gözüküyor, güncelle diyorum ardından %60'ı geçince mavi ekran... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by UmutÖzkan, Mar 26, 2020.
Thema:
Bilgisayarım güncellenmiyor.
Loading...
-
Bilgisayarım güncellenmiyor. - Similar Threads - Bilgisayarım güncellenmiyor
-
bilgisayarım açılışta açılış sesi veriyor ama açıldığında hiçbir sesi duyamıyorum
in Windows 10 Gamingbilgisayarım açılışta açılış sesi veriyor ama açıldığında hiçbir sesi duyamıyorum: merhaba,başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım oturum açma kısmına gelirken kulaklıktan açılış sesini duyabiliyorum fakat oturum açıldıktan sonra hiçbir sesi duyamıyor, videoları da sanırım bu nedenden dolayı oynatamıyorum.youtube'de videoları oynatamıyorum ama monitörün... -
bilgisayarım açılışta açılış sesi veriyor ama açıldığında hiçbir sesi duyamıyorum
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarım açılışta açılış sesi veriyor ama açıldığında hiçbir sesi duyamıyorum: merhaba,başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım oturum açma kısmına gelirken kulaklıktan açılış sesini duyabiliyorum fakat oturum açıldıktan sonra hiçbir sesi duyamıyor, videoları da sanırım bu nedenden dolayı oynatamıyorum.youtube'de videoları oynatamıyorum ama monitörün... -
Bilgisayarım ekranı genişledi
in Windows 10 GamingBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 CustomizationBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...
in Windows 10 Updates and ActivationBilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...: Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak etkinleşmedi. benden aktivasyon kodu istiyor. laptopun altında kod yazmıyor ne yapmam gerekir.... -
Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...
in Windows 10 GamingBilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...: Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak etkinleşmedi. benden aktivasyon kodu istiyor. laptopun altında kod yazmıyor ne yapmam gerekir.... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak...: Bilgisayarım çöktüğü için format attım fabrikadan yüklenen windows 10 otomatik olarak etkinleşmedi. benden aktivasyon kodu istiyor. laptopun altında kod yazmıyor ne yapmam gerekir.... -
Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor: İyi günler, yeni bir bilgisayar aldım ve Windows'u içine kurdum ve driverları kurdum. Bugüne kadar hangi oyunu denediysem, biraz oynadıktan sonra oyunlar çöktü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?dump.zip...