Windows 10: Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor

Discus and support Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Öğrenci yurdun da kalıyorum ve binada Ortak Ağ Wi-fi Ağı kullanılıyor. İnternete bağlanırken seni bir ara yüze atıyor kendi bilgilerini girerek... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Fatih BuğraKARA, Dec 8, 2024.

1. Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor

Öğrenci yurdun da kalıyorum ve binada Ortak Ağ Wi-fi Ağı kullanılıyor. İnternete bağlanırken seni bir ara yüze atıyor kendi bilgilerini girerek internete bağlanıyorsun fakat bende bu işlemleri yaptık dan bir kaç saniye sonra internet den atıyor, wi-fi'a tekrar bağlanmaya çalışıtığım da ise ama yine çok kısa bir süreliğine beni bağlı tutuyor Kendi bilgilerimi başka bir bilgisayarda yada android cihazda girince sıkıntı yaşamıyorum ve bu bilgisayardan başka birinin bilgileriyle girmeye çalıştığımda yine aynı sorun oluşuyor yani olayın internet sağlayıcısı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.Şimdide

:)

Fatih BuğraKARA, Dec 8, 2024
  2. MiraChem Win User

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Whiteboard açıkken CPU, bellek ve disk kullanımında ciddi bir artış yok. Gen4 ssd, 16 gb ram ve i7 işlemcisi olan bir bilgisayar kullanıyorum. güncel antivirüs programı var. ayrıca bilgisayarımda çok az program yüklü ve yüklü olanların hepsi lisanslı programlar. yani bilgisayardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca aynı problemi yaşayan başka insanlarda var. Program zaten başlangıçta düzgün çalışıyor. Kullanmaya başladıktan sonra, yaklaşık bir kaç sayfa yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Siz kendiniz denediğinizde bir kaç sayfa yazıp ondan sonra kontrol eder misiniz düzgün çalışıp çalışmadığını?

MiraChem, Dec 8, 2024
  3. MiraChem Win User
    Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum, takılıyor. Uygulamayı defalarca aç-kapa yaptık, sıfırladım, resetledim ama olmadı. Online versiyonunu denedim, aynı problem orada da var. iki farklı tabletle yazmayı denedim ama aynı problem devam ediyor. Muhtemelen son güncellemede problem var. Problemi nasıl düzeltebilir? eğer şuanlık bir çözüm yoksa, en azında eski sürümü indirebileceğim bir link verirseniz memnun olurum.

MiraChem, Dec 8, 2024
  4. Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor

0x800700b7

laptomunda günceleme var diyor açıp kapatıyorum sonra günceleme yapılamadı eskı ayarlar tekrar yüklerniyor diyor sonra yardımcı geldi oda böyle bir hata veriyor ne yapabilirim . Beni bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürler

habibehemde, Dec 8, 2024
Thema:

Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor

Loading...
  1. Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor - Similar Threads - Bilgisiyarım ortak ağa

2. Yeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...

in Windows 10 Gaming
    Yeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...: KB5041580 no.lu güncellemeyi yükleme sırasında bazı sorunlarla karşılaşıldığı için indirme gerçekleştiği halde yükleme yapılamıyor uyarısı alıyorum. 2 gündür güncellemeleri kontrol ettiğimde aynı ikazı görüyorum. Bu güncellemeye yaması nasıl yüklenebilir. Yardımlarınız için...
  3. Yeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...

in Windows 10 Software and Apps
    Yeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...: KB5041580 no.lu güncellemeyi yükleme sırasında bazı sorunlarla karşılaşıldığı için indirme gerçekleştiği halde yükleme yapılamıyor uyarısı alıyorum. 2 gündür güncellemeleri kontrol ettiğimde aynı ikazı görüyorum. Bu güncellemeye yaması nasıl yüklenebilir. Yardımlarınız için...
  4. Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor

in Windows 10 Gaming
    Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye...
  5. Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor

Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye...
  6. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

in Windows 10 Gaming
    Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,...
  7. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,...
  8. Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor

in Windows 10 Network and Sharing
    Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor: Laptopu bir süre kullandıktan sonra görev yöneticisinde cmd.exe gözüküyor.Ancak ben açmıyorum.Ve gözükmüyor.Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı.Bu neden oluyor?...
  9. Bir süreden sonra kendi kendine acılan cmd

in Windows 10 Network and Sharing
    Bir süreden sonra kendi kendine acılan cmd: Laptopu bir süre kullandıktan sonra görev yöneticisinde cmd.exe gözüküyor.Ancak ben açmıyorum.Ve gözükmüyor.Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı.Bu neden oluyor?...
  10. Son güncellemelerden sonra bilgisayarım reset atıyor.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Son güncellemelerden sonra bilgisayarım reset atıyor.: Son güncellemelerden sonra bilgisayarım reset atmaya başladı ne yaptımsa düzelmiyor.Güncellemleri kaldırdım bu seferde driver hataları alıyorum eski bir ekran kartım var hd 4650. Format atmak istemiyorum ne yapabilirim....