Windows 10: Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor
Discus and support Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Öğrenci yurdun da kalıyorum ve binada Ortak Ağ Wi-fi Ağı kullanılıyor. İnternete bağlanırken seni bir ara yüze atıyor kendi bilgilerini girerek... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Fatih BuğraKARA, Dec 8, 2024.
Thema:
Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor
Loading...
-
Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor - Similar Threads - Bilgisiyarım ortak ağa
-
Yeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...
in Windows 10 GamingYeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...: KB5041580 no.lu güncellemeyi yükleme sırasında bazı sorunlarla karşılaşıldığı için indirme gerçekleştiği halde yükleme yapılamıyor uyarısı alıyorum. 2 gündür güncellemeleri kontrol ettiğimde aynı ikazı görüyorum. Bu güncellemeye yaması nasıl yüklenebilir. Yardımlarınız için... -
Yeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...
in Windows 10 Software and AppsYeni çıkan KB5041580 no.lu güncellemeyi yüklerken bir sorun çıktığı daha sonra tekrar...: KB5041580 no.lu güncellemeyi yükleme sırasında bazı sorunlarla karşılaşıldığı için indirme gerçekleştiği halde yükleme yapılamıyor uyarısı alıyorum. 2 gündür güncellemeleri kontrol ettiğimde aynı ikazı görüyorum. Bu güncellemeye yaması nasıl yüklenebilir. Yardımlarınız için... -
Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor
in Windows 10 GamingLenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye... -
Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor
in Windows 10 Software and AppsLenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye... -
Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor
in Windows 10 GamingMicrosoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,... -
Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,... -
Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor
in Windows 10 Network and SharingLaptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor: Laptopu bir süre kullandıktan sonra görev yöneticisinde cmd.exe gözüküyor.Ancak ben açmıyorum.Ve gözükmüyor.Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı.Bu neden oluyor?... -
Bir süreden sonra kendi kendine acılan cmd
in Windows 10 Network and SharingBir süreden sonra kendi kendine acılan cmd: Laptopu bir süre kullandıktan sonra görev yöneticisinde cmd.exe gözüküyor.Ancak ben açmıyorum.Ve gözükmüyor.Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı.Bu neden oluyor?... -
Son güncellemelerden sonra bilgisayarım reset atıyor.
in Windows 10 Installation and UpgradeSon güncellemelerden sonra bilgisayarım reset atıyor.: Son güncellemelerden sonra bilgisayarım reset atmaya başladı ne yaptımsa düzelmiyor.Güncellemleri kaldırdım bu seferde driver hataları alıyorum eski bir ekran kartım var hd 4650. Format atmak istemiyorum ne yapabilirim....