Windows 10: Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...

Discus and support Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Hız 18,6 kb https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bir-dosya-kopyalayaca%C4%9F%C4%B1m-fakat-dosya/e038cad9-a21d-4eb3-aa0c-4f652898e767 Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Hamza Yolcu, Dec 7, 2024.

1. Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...

Hız 18,6 kb

:)

Hamza Yolcu, Dec 7, 2024
  2. DaveM121 Win User

Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Bu ekran görüntüsü için teşekkürler

1
    Bir Word dosyasına sağ tıklayın ve Diğer Seçenekler - Birlikte Aç - seçeneğini belirleyin ve Not Defteri'ni seçin, ardından Word dosyalarını açmak için her zaman Not Defteri'ni kullanmak için düğmeye tıklayın

Dosya Not Defteri'nde düzgün açılmayacak, kapatın

2
    Ardından bir Word dosyasına sağ tıklayın ve Diğer Seçenekler - Birlikte Aç - seçeneğini belirleyin ve Word'ü seçin, ardından Word dosyalarını açmak için her zaman Word'ü kullanmak için düğmeye tıklayın.

Bu, Word dosyaları için dosya ilişkilendirmelerini sıfırlamalı ve ayrıca Word dosyalarındaki simgeyi sıfırlamalıdır.

DaveM121, Dec 7, 2024
  3. Global.Accounts nedir?

Bu yanıt otomatik olarak çevrildi. Bu nedenle dil bilgisi hataları veya tuhaf ifade biçimi görülebilir.

Merhaba

Microsoft topluluğuna hoş geldiniz.

Görev Yöneticinizde "Hesaplar" altında "Genel" etiketli bir işlem soruyorsunuz gibi görünüyor, ancak sağlanan ayrıntılar net değil.

Size doğru bilgi sağlamak için daha spesifik ayrıntılara ihtiyacım var. Örneğin, işlemin tam adı, dosyanın tam yolu ve bu işlemle ilgili Görev Yöneticisi'nde görünen diğer bilgiler çok yardımcı olacaktır.

Ancak, genel olarak, Görev Yöneticisi'nde tanıdık olmayan işlemler görürseniz, atabileceğiniz bazı adımlar şunlardır:

1. Çevrimiçi Arama: Bir süreç hakkında daha fazla bilgi edinmenin en basit yolu, tam adını çevrimiçi olarak aramaktır. Google gibi arama motorlarını kullanabilir ve güvenilir teknoloji forumlarını veya web sitelerini kontrol edebilirsiniz.
    2. Dosya Konumunu Kontrol Edin: Görev Yöneticisi'nde genellikle bir işleme sağ tıklayıp 'Dosya konumunu aç'ı seçebilirsiniz. Bu, belirttiğiniz gibi bu özel işlem için mevcut olmayabilir, ancak daha fazla bilgi toplamanın yaygın bir yoludur.
    3. Kötü amaçlı yazılım taraması: Bir işlemden şüpheleniyorsanız, virüsten koruma yazılımınızla tam tarama yapmak her zaman iyi bir fikirdir.

Başka güncellemeleriniz varsa lütfen bana bildirmekten çekinmeyin, teşekkürler.

Saygılarımızla,

Derrick Qian - Türkiye | Microsoft Topluluk Destek Uzmanı

Derrick19 - MSFT, Dec 7, 2024
  4. Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...

22H2 Özellik ek güncellemleri

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Murat,
    Ben Sumit'im bu soruda size yardımcı olmak için buradayım.

Dosya Gezgini sekmeleri bu ayın ilerleyen saatlerinde 22622 ile kullanıma sunulacak. 22H2 sürüm 22621 ile gönderilmiyorlar.

Şubat ayında paylaştığımız gibi, yıllık güncellememize ek olarak Windows 11'de yeni özellikleri daha sık yayınladığımızı göreceksiniz. Bunu, hizmet ve Microsoft Store güncelleştirmeleri de dahil olmak üzere sahip olduğumuz çeşitli güncelleştirme mekanizmalarından yararlanarak yaparız. Bugün, Ekim ayında gelecek ek bir dizi deneyimle bunun üzerine inşa etmekten heyecan duyuyoruz.

Microsoft Edge'de yaptığınız gibi Dosya Gezgini oturumlarınızı düzenlemenize yardımcı olmak için sekmeleri Dosya Gezgini'ne getirmek de dahil olmak üzere Dosya Gezgini'ndeki geliştirmeler. Dosya Gezgini'ndeki yeni giriş sayfası, sık kullandığınız ve en son kullandığınız dosyalara hızlı erişim sağlar, böylece OneDrive'ın gücüyle iş arkadaşlarınızın paylaşılan dosyalarınız üzerindeki eylemlerine bir bakışta bilgi ve Microsoft 365 hesabınıza dayalı kişiselleştirilmiş öneriler dahil olmak üzere önemli dosyaları hızlı ve kolay erişim için sabitleyebilirsiniz.

Fotoğraflar uygulaması: Windows 11'deki Fotoğraflar uygulamasına yönelik bir güncelleştirmede, fotoğraf koleksiyonunuzun göz atmasını, bulunmasını, yönetilmesini ve tüketilmesini basitleştiren muhteşem bir galeri sunan yeni bir fotoğraf yönetimi deneyimi sunacağız. Ayrıca, fotoğraflarınızı OneDrive ile kolayca yedeklemenize ve Windows cihazlarında güçlü deneyimlerin keyfini çıkarmanıza olanak tanır ve keyifli bir "Anılar" deneyimi sunar.

Kopyalamada Önerilen Eylemler: Telefon numaralarını, gelecekteki tarihleri kopyalayın ve Teams veya Skype ile arama yapma ya da Takvim uygulamasına etkinlik ekleme gibi önerilen eylemleri alın.

Görev Çubuğu Taşması: Görev Çubuğu, taşan tüm uygulamalarınızı tek bir alanda görüntülemenizi sağlayan taşma menüsüne bir giriş noktası sunar.

Daha fazla cihazla paylaş: Yakındaki paylaşımı kullanarak masaüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere daha fazla cihazı keşfedin ve paylaşın.

https://blogs.windows.com/windowsexperience/202...

Sumit (Independent Advisor), Dec 7, 2024
Thema:

Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...

Loading...
  1. Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd... - Similar Threads - Bir dosya kopyalayacağım

2. dosya gezgini ya da klasör içinde arama

in Windows 10 Network and Sharing
    dosya gezgini ya da klasör içinde arama: fotoğrafta işaretli mavi ok ya da enter tuşuna basmadan arama yapmıyor. arama alanına yazmaya başladığımda aramaya başlamasını istiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim ?bu şekilde yazmaya başladığımda onay istemeden arama yapmasını istiyorum....
  3. dosya gezgini ya da klasör içinde arama

in Windows 10 Software and Apps
    dosya gezgini ya da klasör içinde arama: fotoğrafta işaretli mavi ok ya da enter tuşuna basmadan arama yapmıyor. arama alanına yazmaya başladığımda aramaya başlamasını istiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim ?bu şekilde yazmaya başladığımda onay istemeden arama yapmasını istiyorum....
  4. dosya gezgini ya da klasör içinde arama

in Windows 10 Network and Sharing
  5. Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...

Bir dosya kopyalayacağım fakat dosya kopyalama hızı okadar düşükki günler sürecek gibi ssd...: Hız 18,6 kb https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bir-dosya-kopyalayaca%C4%9F%C4%B1m-fakat-dosya/e038cad9-a21d-4eb3-aa0c-4f652898e767
  6. Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarımda office simgelerim beyaz dosya olarak görünüyor: Merhaba, bilgisayarıma yanlışlıkla WPS Office kurulumu yaptım sonra programı kaldırdım, şimdi dosyalarım mavi renkli W sembolünü göstermiyor, sadece düz beyaz. Regeditten bazı değişiklikler denedim, sistemi onarmayı denedim, son çare programı kaldırıp yeniden kurdum ama...
  7. bilinmeyen dosya

in Windows 10 Gaming
    bilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws...
  8. bilinmeyen dosya

bilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws...
  9. Dosya Sekme Özelliği

in Windows 10 Gaming
    Dosya Sekme Özelliği: Merhaba2 haftalık bir seyahatten sonra , bu süreçte gelmiş olan güncellemeleri bugün yükledimŞu anki kullandığım sürüm ve versiyonEn çok beklediğim özellik ''dosya sekmesi'' files tab çünkü bilgisayarıma bağlı çok sayıda harici diskler bulunuyor..Bunları organize etmek çoklu...
  10. Dosya Sekme Özelliği

Dosya Sekme Özelliği: Merhaba2 haftalık bir seyahatten sonra , bu süreçte gelmiş olan güncellemeleri bugün yükledimŞu anki kullandığım sürüm ve versiyonEn çok beklediğim özellik ''dosya sekmesi'' files tab çünkü bilgisayarıma bağlı çok sayıda harici diskler bulunuyor..Bunları organize etmek çoklu...