Windows 10: Błąd sprzętu
Discus and support Błąd sprzętu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; OpisProblem dotyczący sprzętu spowodował, że system Windows przestał działać poprawnie.Sygnatura problemuNazwa zdarzenia problemu: LiveKernelEventKod:... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Kaju Baju, Jan 22, 2025.
Thema:
Błąd sprzętu
Loading...
-
Błąd sprzętu - Similar Threads - Błąd sprzętu
-
Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...
in Windows 10 GamingBłąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...: Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie... -
Błąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...
in Windows 10 Software and AppsBłąd logowania wszelkimi sposobami do Konta Microsoft podczas instalacji SO Win 11 lub Win...: Wczoraj bezowocnie razem z MS COPILOT spędziłem cały dzień na próbie instalacji Systemu zarówno Win 11 jak i Win 10 nie mogąc podczas instalacji zalogować się do swego Konta Microsoft co blokowało dalszy postęp instalacji zła nazwa użytkownika - choć była prawidłowa. Nie... -
hyperV szybkie tworzenie pokazuje błąd jak w załączniku i nie pozwala na nic więcej
in Windows 10 GaminghyperV szybkie tworzenie pokazuje błąd jak w załączniku i nie pozwala na nic więcej: co z tym zrobić? nie pomaga ponowna instalacja hypera https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hyperv-szybkie-tworzenie-pokazuje-b%C5%82%C4%85d/13a6b3b6-6409-4e1f-8aac-a226fc17e591 -
hyperV szybkie tworzenie pokazuje błąd jak w załączniku i nie pozwala na nic więcej
in Windows 10 Software and AppshyperV szybkie tworzenie pokazuje błąd jak w załączniku i nie pozwala na nic więcej: co z tym zrobić? nie pomaga ponowna instalacja hypera https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hyperv-szybkie-tworzenie-pokazuje-b%C5%82%C4%85d/13a6b3b6-6409-4e1f-8aac-a226fc17e591 -
Błąd sprzętu
in Windows 10 GamingBłąd sprzętu: OpisProblem dotyczący sprzętu spowodował, że system Windows przestał działać poprawnie.Sygnatura problemuNazwa zdarzenia problemu: LiveKernelEventKod: 1a8Parametr 1: aParametr 2: 0Parametr 3: 0Parametr 4: 0Wersja systemu operacyjnego: 10_0_26100Dodatek Service Pack:... -
Błąd z kontrolą rodzicielską
in Windows 10 GamingBłąd z kontrolą rodzicielską: Mam na koncie założoną kontrole rodzicielską. Na komputerze, blokują mi sie różne aplikacje. Mówi że potrzeba zgody rodzica na używanie aplikacji bo "czas mi sie skończył". Nie wiem jak sie tego pozbyć. Próbowałem usunąć użytkownika z grupy, ale pisze że nie jestem osobą... -
in Windows 10 Software and AppsBłąd z kontrolą rodzicielską: Mam na koncie założoną kontrole rodzicielską. Na komputerze, blokują mi sie różne aplikacje. Mówi że potrzeba zgody rodzica na używanie aplikacji bo "czas mi sie skończył". Nie wiem jak sie tego pozbyć. Próbowałem usunąć użytkownika z grupy, ale pisze że nie jestem osobą... -
in User Accounts and Family SafetyBłąd z kontrolą rodzicielską: Mam na koncie założoną kontrole rodzicielską. Na komputerze, blokują mi sie różne aplikacje. Mówi że potrzeba zgody rodzica na używanie aplikacji bo "czas mi sie skończył". Nie wiem jak sie tego pozbyć. Próbowałem usunąć użytkownika z grupy, ale pisze że nie jestem osobą... -
Jak naprawić ten błąd
in Windows 10 Software and AppsJak naprawić ten błąd: Mam problem z grą Forza horizon 4 wchodzę do gry daję zacznij grę a tam bez zalogowania w profilu nie można kontynuować a przez to że okno logowania się nie pojawia nie ma jak się zalogować co mam zrobić? Gra jest pobrana z dostępu Microsoft game pass...