Windows 10: Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ

Discus and support Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Προσπάθησα να κάνω format και ενώ ολοκληρώθημε στη συνέχεια δεν μου φόρτωνε τα windows . Στην επιλογή λειτουργικού συστήματος εμφανίζει δύο επιλογές... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Κωνσταντινος Νερουτσος, Jan 10, 2025.

1. Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ

Προσπάθησα να κάνω format και ενώ ολοκληρώθημε στη συνέχεια δεν μου φόρτωνε τα windows . Στην επιλογή λειτουργικού συστήματος εμφανίζει δύο επιλογές τις ίδιες όμως , windows 10 τόμος 4 και καμία από τις δύο δεν λειτουργεί . Εχει κάποιος κάποια λύση ;

:)

Κωνσταντινος Νερουτσος, Jan 10, 2025

2. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Jan 11, 2025
  3. Monk.e83 Win User
    Unlocked Realtek HD Audio Drivers Windows 7 & 8 (With Dolby Digital Live and DTS Interactive)

DTS supported natively by Windows 8/8.1 and it should work on windows 10 too just DDL require to unlock your driver .

Monk.e83, Jan 11, 2025
  4. hellrazor Win User

Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ

Survey Reveals Companies' Early Windows 8 Reactions and Plans

Bull fucking shit.

hellrazor, Jan 11, 2025
Thema:

Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ

Loading...
  1. Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ - Similar Threads - Δεν μου φορτώνουν

2. γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?

in Windows 10 Gaming
    γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα...
  3. γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?

in Windows 10 Software and Apps
    γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα...
  4. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.

in Windows 10 Gaming
    Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες....
  5. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.

Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες....
  6. Επαναφορά στα Windows 10 από Windows 11

in Windows 10 Gaming
    Επαναφορά στα Windows 10 από Windows 11: Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ με την δημιουργία ασφαλούς σημείου επαναφοράς να επαναφέρω τον υπολογιστή μου στα Windows 10 μετά από αναβάθμιση στα 11. Επίσης, ο υπολογιστής μου έχει επεξεργαστή AMD A12 - 9720P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C +8G 2.70GHz. Ενώ...
  7. Επαναφορά στα Windows 10 από Windows 11

Επαναφορά στα Windows 10 από Windows 11: Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ με την δημιουργία ασφαλούς σημείου επαναφοράς να επαναφέρω τον υπολογιστή μου στα Windows 10 μετά από αναβάθμιση στα 11. Επίσης, ο υπολογιστής μου έχει επεξεργαστή AMD A12 - 9720P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C +8G 2.70GHz. Ενώ...
  8. Δε μου ανοίγει το Microsoft store

in Windows 10 Gaming
    Δε μου ανοίγει το Microsoft store: Έχω δοκιμάσει νέο λογαριασμό Microsoft έχω κάνει επαναφορά κι επιδιόρθωση επίσης έχω γράψει το κώδικα που βρήκα σε ένα σχόλιο για το Microsoft store δε μου ανοίγει με τη τίποτα κι όταν ανοίγει δε κατεβασει εφαρμογές επίσης πώς μπορώ να μπω στο μπετα Microsoft store for...
  9. Δε μου ανοίγει το Microsoft store

Δε μου ανοίγει το Microsoft store: Έχω δοκιμάσει νέο λογαριασμό Microsoft έχω κάνει επαναφορά κι επιδιόρθωση επίσης έχω γράψει το κώδικα που βρήκα σε ένα σχόλιο για το Microsoft store δε μου ανοίγει με τη τίποτα κι όταν ανοίγει δε κατεβασει εφαρμογές επίσης πώς μπορώ να μπω στο μπετα Microsoft store for...
  10. GREEK PLEASE, ΑΠΟ 25/10 ΕΩΣ 31/10 ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ BOOT DISK ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ...

in Windows 10 Network and Sharing
    GREEK PLEASE, ΑΠΟ 25/10 ΕΩΣ 31/10 ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ BOOT DISK ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ...: GREEK PLEASE, ΑΠΟ 25/10 ΕΩΣ 31/10 ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ BOOT DISK ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟ USB DISK, TΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/greek-please-%CE%B1%CF%80%CE%BF-2510/b52bdb2f-522e-46e7-a8e4-21be0b26c9a1