Windows 10: Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után

Discus and support Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Adott egy nem mai Acer Aspire E-5 laptop Qualcomm Atheros QCA9377 WiFi adapterrel.Ha lehajtom a laptopot alvóállapotba kerül, ha felhajtom akkor... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Zsolt160, Jun 15, 2021.

1. Zsolt160 Win User

Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után

Adott egy nem mai Acer Aspire E-5 laptop Qualcomm Atheros QCA9377 WiFi adapterrel.Ha lehajtom a laptopot alvóállapotba kerül, ha felhajtom akkor legtöbb esetben nem csatlakozik a WiFi-re, mert nem látja a WiFi-t, már mint a beépített adaptert, eltűnik az adaptereknél a WiFi. Idegesítő, mert csak az újraindítás oldja meg a problémát, viszont mivel régi a gép eléggé lassan indul.Egy ideje küzdök a problémával, jó pár verzió óta nem működik, eddig arra gondoltam lesz javítás a problémára, de semmi változás, és nagyon idegesít.Várom a válaszokat, ötleteket.

:)

Zsolt160, Jun 15, 2021

2. Windows 10 wifi icon shows not connected - connections available - but internet works fine?

Hi Nik,

Thank you for reaching out to us. We suggest you to try to disable auto turn-off of WiFi device by following the steps below:

• Go to Network and Sharing Center.
    • At the right pane, click Change adapter settings.
    • Right click on your connection name (WiFi name) and Properties.
    • Click the Configure... button.
    • Go to Power Management tab.
    • Uncheck/disable the radio button for "Allow this device to turn off this device to save power".

• Restart the PC (Important)

We will wait for your response.

Regards.

Leviozar Gam, Jun 15, 2021
  3. Since the change to W10, PE9 still functions but it cannot connect with Nik and an error message pops up - 'Could not complete Silver Efex command because of a program error'.

Hello,

This might have occurred due to compatibility issue.

As an initial troubleshooting step, I suggest you to uninstall and reinstall both PE9 and Nik and see if this helps in resolving the issue.

If the issue still persists, I suggest you to contact Nik Collection
    regarding this matter for assistance.

Nik Collection by DxO – Customer Support

Photoshop Elements 9

Photoshop Elements Help | Photoshop Elements User Guide

Thank You.

ThofikhAhamad, Jun 15, 2021
  4. Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után

Windows 10 wifi icon shows not connected - connections available - but internet works fine?

tried the below mentioned ideas

Hi Nik,

Thank you for reaching out to us. We suggest you to try to disable auto turn-off of WiFi device by following the steps below:

• Go to Network and Sharing Center.
    • At the right pane, click Change adapter settings.
    • Right click on your connection name (WiFi name) and Properties.
    • Click the Configure... button.
    • Go to Power Management tab.
    • Uncheck/disable the radio button for "Allow this device to turn off this device to save power".
    • Restart the PC (Important)

• Right click on Start and click Command Prompt (Admin) and enter this command:

netsh int ip reset
      You can also try to reconfigure TCP/IP on the details below:
      • Right click on Start and click Command Prompt (Admin) and enter the following commands:

netsh int tcp set heuristics disabled

netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled

netsh int tcp set global rss=enabled

Vigneshwaran J (VIGNESHWARAN-J), Jun 15, 2021
Thema:

Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után

Loading...
  1. Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után - Similar Threads - Eltűnik WiFi kapcsolat

2. A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív

in Windows 10 Gaming
    A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív: Kővári Róbert Windows11 /24H2/A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív szürke. A módosításhoz javasolt energiagazdálkodásnál nem találtam lehetőséget.Kérem segítsenek a hitelesítő adat megadását kihagyni. A gép magánlakásban van, csak én...
  3. A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív

in Windows 10 Software and Apps
    A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív: Kővári Róbert Windows11 /24H2/A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív szürke. A módosításhoz javasolt energiagazdálkodásnál nem találtam lehetőséget.Kérem segítsenek a hitelesítő adat megadását kihagyni. A gép magánlakásban van, csak én...
  4. Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.

in Windows Hello & Lockscreen
    Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.: Hibaüzenet: A felhsználói profilszolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudok-bejelentkezni-a-laptopomra-egy/22cd4505-b201-4051-84b5-378a5cbdb497
  5. Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.

in Windows 10 Gaming
    Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.: Hibaüzenet: A felhsználói profilszolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudok-bejelentkezni-a-laptopomra-egy/22cd4505-b201-4051-84b5-378a5cbdb497
  6. Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.

7. windows 10 frissítés után nagyon sokáig indul újra

in Windows 10 Installation and Upgrade
    windows 10 frissítés után nagyon sokáig indul újra: Segítséget kérnék! Frissített a windows. Majd újra indult és kb. 2 órája újraindítás van kiírva. Hogyan tudom ezt a hibát javítani? Köszönöm a segítséget! Tamás...
  8. windows 10 frissítés után nagyon sokáig indul újra

windows 10 frissítés után nagyon sokáig indul újra: Segítséget kérnék! Frissített a windows. Majd újra indult és kb. 2 órája újraindítás van kiírva. Hogyan tudom ezt a hibát javítani? Köszönöm a segítséget! Tamás...
  9. Hardware cssere után aktiválási hiba

in Windows 10 Updates and Activation
    Hardware cssere után aktiválási hiba: Ugye eljutottam a Nemrég cseréltem hardvert az eszközön gombig aktiválásnál csak ott a régi gépem nevét jelzi[ATTACH] A gépem jelenlegi neve [ATTACH] amit a trubleshoot aktiválna....
  10. A windows meghülyült Kernel_Data_ inpage_error után

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    A windows meghülyült Kernel_Data_ inpage_error után: 1-2 hete hogy megjött a gépem a szervízből azt kaptam 1 kékhqlált kernel_data_inpage_error néven. Ezután a gép újraindult és mintha nem is lett volna semmi ment is. Aztán másnap márcsak a biosba dobot be. Ilyenkor mit lehet tenni ?...