Windows 10: Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után
Discus and support Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Adott egy nem mai Acer Aspire E-5 laptop Qualcomm Atheros QCA9377 WiFi adapterrel.Ha lehajtom a laptopot alvóállapotba kerül, ha felhajtom akkor... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Zsolt160, Jun 15, 2021.
Thema:
Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után
Loading...
-
Eltűnik a WiFi kapcsolat alvó állapot után - Similar Threads - Eltűnik WiFi kapcsolat
-
A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív
in Windows 10 GamingA PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív: Kővári Róbert Windows11 /24H2/A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív szürke. A módosításhoz javasolt energiagazdálkodásnál nem találtam lehetőséget.Kérem segítsenek a hitelesítő adat megadását kihagyni. A gép magánlakásban van, csak én... -
A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív
in Windows 10 Software and AppsA PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív: Kővári Róbert Windows11 /24H2/A PC alvó állapotból ébresztésénél a választási lehetőség soha inaktív szürke. A módosításhoz javasolt energiagazdálkodásnál nem találtam lehetőséget.Kérem segítsenek a hitelesítő adat megadását kihagyni. A gép magánlakásban van, csak én... -
Nem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.
in Windows Hello & LockscreenNem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.: Hibaüzenet: A felhsználói profilszolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudok-bejelentkezni-a-laptopomra-egy/22cd4505-b201-4051-84b5-378a5cbdb497 -
in Windows 10 GamingNem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.: Hibaüzenet: A felhsználói profilszolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudok-bejelentkezni-a-laptopomra-egy/22cd4505-b201-4051-84b5-378a5cbdb497 -
in Windows 10 Software and AppsNem tudok bejelentkezni a laptopomra egy frissítés után.: Hibaüzenet: A felhsználói profilszolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudok-bejelentkezni-a-laptopomra-egy/22cd4505-b201-4051-84b5-378a5cbdb497 -
windows 10 frissítés után nagyon sokáig indul újra
in Windows 10 Installation and Upgradewindows 10 frissítés után nagyon sokáig indul újra: Segítséget kérnék! Frissített a windows. Majd újra indult és kb. 2 órája újraindítás van kiírva. Hogyan tudom ezt a hibát javítani? Köszönöm a segítséget! Tamás... -
windows 10 frissítés után nagyon sokáig indul újra
in Windows 10 Software and Appswindows 10 frissítés után nagyon sokáig indul újra: Segítséget kérnék! Frissített a windows. Majd újra indult és kb. 2 órája újraindítás van kiírva. Hogyan tudom ezt a hibát javítani? Köszönöm a segítséget! Tamás... -
Hardware cssere után aktiválási hiba
in Windows 10 Updates and ActivationHardware cssere után aktiválási hiba: Ugye eljutottam a Nemrég cseréltem hardvert az eszközön gombig aktiválásnál csak ott a régi gépem nevét jelzi[ATTACH] A gépem jelenlegi neve [ATTACH] amit a trubleshoot aktiválna.... -
A windows meghülyült Kernel_Data_ inpage_error után
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingA windows meghülyült Kernel_Data_ inpage_error után: 1-2 hete hogy megjött a gépem a szervízből azt kaptam 1 kékhqlált kernel_data_inpage_error néven. Ezután a gép újraindult és mintha nem is lett volna semmi ment is. Aztán másnap márcsak a biosba dobot be. Ilyenkor mit lehet tenni ?...