Windows 10: Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor
Discus and support Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Cansu173, Nov 16, 2024.
Thema:
Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor
Loading...
-
Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor - Similar Threads - Güncellemeleri geri alamıyorum
-
in Windows 10 Software and AppsGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
in Windows 10 GamingGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...
in Windows 10 GamingHesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...: Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesab%C4%B1m-admin-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-bu/5d8edb59-b47c-4478-a670-0b3ba581dde2 -
Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...
in Windows 10 Software and AppsHesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...: Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesab%C4%B1m-admin-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-bu/5d8edb59-b47c-4478-a670-0b3ba581dde2 -
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityHesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...: Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesab%C4%B1m-admin-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-bu/5d8edb59-b47c-4478-a670-0b3ba581dde2 -
Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.
in Windows 10 GamingMinecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.: Windowsum, store ve xbox uygulamam güncel. Onar yapmayı ve sıfırlamayı denedim. Microsoft storedan ve minecraft.comdan silip tekrar tekrar yüklemeyi denedim yine de aynı hatayı alıyorum.... -
Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.
in Windows 10 Software and AppsMinecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.: Windowsum, store ve xbox uygulamam güncel. Onar yapmayı ve sıfırlamayı denedim. Microsoft storedan ve minecraft.comdan silip tekrar tekrar yüklemeyi denedim yine de aynı hatayı alıyorum.... -
0x8007025d hata veriyor
in Windows 10 Installation and Upgrade0x8007025d hata veriyor: Windows 10, sürüm 20H2 özellik güncelleştirmesi Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir:... -
bluetooth cihazları aramdan hata veriyor
in Windows 10 Customizationbluetooth cihazları aramdan hata veriyor: en son güncellemeden sonra bilgisayara bluetoothta yeni cihaz ekleye tıkladığımda hiçbir cihaz olmamasına rağmen bağlanılamadı diye hata veriyor.cihazlar için arama yapmıyor.bluetooth sorunları destek sayfasında yazanların hepsini denedim. düzletmek için driverları...