Windows 10: Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

Discus and support Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Cansu173, Nov 16, 2024.

1. Cansu173 Win User

Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor kesinlikle doğru olmasına rağmenşifreyi değiştirmeyi bile denedim hata veriyor çözümü nedir? format atmam gerekiyor mu?

:)

Cansu173, Nov 16, 2024
  2. ayazayaz2 Win User

hata bilgisi

güncelleştirme yapmıyor (0x80240fff) hata kodu veriyor bu konuda yardıma ihtiyacım var

ayazayaz2, Nov 16, 2024
  3. Ovi Suite and Ovi.com mangles contacts containing non-english characters

Thanks for replying Samuli, I'm not able to reproduce the exact problem at the moment, but I can consistently reproduce corruption of characters with these steps:

1. Create a contact with the name ÆØÅ on 5220xpress

2. Sync the contacts with ovi.com

3. Contact at ovi.com has the name ÆØÃ

I have not been able to reproduce corruption of characters on phone reliably yet. If I rename the ÆØÅ contact on ovi.com to ÆØÅ or do not rename it does not matter, syncing the device with ovi again, I still have ÆØÅ on the device.

heraldo---01, Nov 16, 2024
  4. Shoopakey Win User

Are the makers of the windows phone HTC radar aware that the character "ã" is not available? A Latin character not available, this issue must be a virus, right?

When using the HTC Radar Windows Phone to text or email using words in Portuguese the character "ã" is not an option, since it is a Latin letter, I wonder if this is a bug my phone came with from the manufacturer, because it seems really absurd such character
    not be available.

Shoopakey, Nov 16, 2024
Thema:

Loading...
  1. Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor - Similar Threads - Güncellemeleri geri alamıyorum

2. Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

in Windows 10 Software and Apps
    Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor...
  3. Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor...
  4. Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...

in Windows 10 Gaming
    Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...: Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesab%C4%B1m-admin-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-bu/5d8edb59-b47c-4478-a670-0b3ba581dde2
  5. Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...

Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...: Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesab%C4%B1m-admin-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-bu/5d8edb59-b47c-4478-a670-0b3ba581dde2
  6. Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...

in AntiVirus, Firewalls and System Security
  7. Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.

in Windows 10 Gaming
    Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.: Windowsum, store ve xbox uygulamam güncel. Onar yapmayı ve sıfırlamayı denedim. Microsoft storedan ve minecraft.comdan silip tekrar tekrar yüklemeyi denedim yine de aynı hatayı alıyorum....
  8. Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.

Minecraft for windows yüklenirken "hata" veriyor.: Windowsum, store ve xbox uygulamam güncel. Onar yapmayı ve sıfırlamayı denedim. Microsoft storedan ve minecraft.comdan silip tekrar tekrar yüklemeyi denedim yine de aynı hatayı alıyorum....
  9. 0x8007025d hata veriyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
    0x8007025d hata veriyor: Windows 10, sürüm 20H2 özellik güncelleştirmesi Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir:...
  10. bluetooth cihazları aramdan hata veriyor

in Windows 10 Customization
    bluetooth cihazları aramdan hata veriyor: en son güncellemeden sonra bilgisayara bluetoothta yeni cihaz ekleye tıkladığımda hiçbir cihaz olmamasına rağmen bağlanılamadı diye hata veriyor.cihazlar için arama yapmıyor.bluetooth sorunları destek sayfasında yazanların hepsini denedim. düzletmek için driverları...