Windows 10: Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası
Discus and support Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Her mavi ekran aldığımda farklı bir kod çıkıyor. Bilgisayarı orjinal windows 11 sürümü ile formatladım. Aynı zamanda ürün anahtarım da orjinal.... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Buket Öztürk1, Nov 30, 2024.
Thema:
Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası
Loading...
-
Her seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası - Similar Threads - seferinde farklı kod
-
in Windows 10 GamingHer seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası: Her mavi ekran aldığımda farklı bir kod çıkıyor. Bilgisayarı orjinal windows 10 sürümü ile formatladım. Aynı zamanda ürün anahtarım da orjinal. minidump dosyasını paylaşıyorum. sorun nedir yardımcı olabilir... -
in Windows 10 Software and AppsHer seferinde farklı kod ile mavi ekran hatası: Her mavi ekran aldığımda farklı bir kod çıkıyor. Bilgisayarı orjinal windows 10 sürümü ile formatladım. Aynı zamanda ürün anahtarım da orjinal. minidump dosyasını paylaşıyorum. sorun nedir yardımcı olabilir... -
Mavi Ekran Hatası
in Windows 10 GamingMavi Ekran Hatası: Merhaba bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanda "Attempted Write to Readonly Memory" adlı mavi ekran hatası almaya başladım bilgisayarım minidump dosyamı ek olarak sizinle paylaşıyorum yardımcı olur musunuz?minidump 2307.zip... -
Mavi Ekran Hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi Ekran Hatası: Merhaba bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanda "Attempted Write to Readonly Memory" adlı mavi ekran hatası almaya başladım bilgisayarım minidump dosyamı ek olarak sizinle paylaşıyorum yardımcı olur musunuz?minidump 2307.zip... -
Mavi Ekran Hatası
in Windows 10 GamingMavi Ekran Hatası: Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirimMinidumps.zip https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-hatas%C4%B1/cdbea322-cfcc-4a8a-ad78-65fece732108 -
Mavi Ekran Hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi Ekran Hatası: Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirimMinidumps.zip https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-hatas%C4%B1/cdbea322-cfcc-4a8a-ad78-65fece732108 -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi ekran hatası: Merhaba,Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra fotoğrafını eklediğim hatayı alıyorum. %0 dolmadan bilgisayar yeniden başlıyor ve bios açılıyor. Bios'tan çıkınca yeniden bios açılıyor. Sadece ikişer defa güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra windows başlıyor.... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMavi ekran hatası: Merhaba,Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra fotoğrafını eklediğim hatayı alıyorum. %0 dolmadan bilgisayar yeniden başlıyor ve bios açılıyor. Bios'tan çıkınca yeniden bios açılıyor. Sadece ikişer defa güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra windows başlıyor.... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi ekran hatası: Bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum. Durdurma kodu: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. Eklediğim görseldeki hatayı aldıktan sonra %0'da birkaç saniye kalıp bios ekranına atıyor. İlk yeniden başlatmada tekrar biosa atıyor. ikincide bilgisayar...