Windows 10: İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

Discus and support İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Batuhan Ş., Oct 31, 2022.

1. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?

:)

Batuhan Ş., Oct 31, 2022
  2. megoquack Win User

Kamera Hatası

Merhaba. Benim canlı dersim vardı. Kameramı açtım. Fakat hata verdi. Ve bilgisayarında kamerasını açtığımda hata ile karşılaştım. Hata kodu: 0x80070018

megoquack, Oct 31, 2022
  3. Hyper x cloud 2 kulaklık mikrofon

Merhaba,

Hyperx cloud 2 kulaklık aldım ve 1 ay çok güzel kullandım tercihhilgisayarı kapattım ertesi gün girdigim zaman kulaklıgımdan ses geliyorum ve mikrofondan gelmıyordu uygun ve sıkışık olmadım

USB 2.0 aygıtı USB 3.0 ile uyumlu cihaz, bu cihaz USB 2.0 ile birlikte takmak sorunu çözülebilir.

boyle bir hata verdı ve butun usb onlara taktım hepsınde boyle bir hata verdin bunun çozumu vs. varmı arkadaşlar yoksa garantisine mi yolluyum

Barış can Aksüyek, Oct 31, 2022
  4. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

Ses takılması ve devamında fps düşmesi.

Csgo oynarken discorda bir arkadaşım katıldığında sesler takıldı ve fps im 20 lere düştü. ve csgo nun konsolunda bu hata yazıyordu: Xaudio2 Error 88880001

Elapsed time: 0.00 seconds

HAMZAGUNAY1, Oct 31, 2022
Thema:

İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

Loading...
  1. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası - Similar Threads - İş Okul Hesabı

2. Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma

in Windows 10 Gaming
    Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma: Görsellerde göründüğü gibi "Bunun yerine bir Microsoft hesabı ile oturum açın"a bastıktan sonra gelen ekranda "Evet"e bastıktan sonra "Aradığınız öğe burada yok" ile karşılaşıyorum....
  3. Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma

in Windows 10 Software and Apps
    Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma: Görsellerde göründüğü gibi "Bunun yerine bir Microsoft hesabı ile oturum açın"a bastıktan sonra gelen ekranda "Evet"e bastıktan sonra "Aradığınız öğe burada yok" ile karşılaşıyorum....
  4. Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

in Windows 10 Gaming
    Böyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız...
  5. Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

Böyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız...
  6. cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

in Windows 10 Gaming
    cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim: cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cihaz%C4%B1n%C4%B1z-i%C5%9F-ve-okul-konusunda/30b03bdf-5bd0-4f78-af08-3738b57ec138
  7. cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim: cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cihaz%C4%B1n%C4%B1z-i%C5%9F-ve-okul-konusunda/30b03bdf-5bd0-4f78-af08-3738b57ec138
  8. cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

in Windows 10 Installation and Upgrade
  9. ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası

ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası: bilgisayarımda bir süredir bazı sorunlar var bunları çözmeye uğraşırken anakartım güç alıyor ama pcyi çalışmıyor hale geldi anakart değiştirdim ve kullanmaya devam ettim ekteki hataları alıyorum ssd yeni sayılır psu yeni değiştirdim ramleri başka ramlerle denedim ve hatayı...
  10. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

in Windows 10 Gaming
    İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...