Windows 10: İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası
Discus and support İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Batuhan Ş., Oct 31, 2022.
Thema:
İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası
Loading...
-
İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası - Similar Threads - İş Okul Hesabı
-
Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma
in Windows 10 GamingYerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma: Görsellerde göründüğü gibi "Bunun yerine bir Microsoft hesabı ile oturum açın"a bastıktan sonra gelen ekranda "Evet"e bastıktan sonra "Aradığınız öğe burada yok" ile karşılaşıyorum.... -
Yerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma
in Windows 10 Software and AppsYerel hesap yerine Microsoft hesabı ile oturum açma: Görsellerde göründüğü gibi "Bunun yerine bir Microsoft hesabı ile oturum açın"a bastıktan sonra gelen ekranda "Evet"e bastıktan sonra "Aradığınız öğe burada yok" ile karşılaşıyorum.... -
Böyle bir microsoft hesabı yok hatası
in Windows 10 GamingBöyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız... -
Böyle bir microsoft hesabı yok hatası
in Windows 10 Software and AppsBöyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız... -
cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim
in Windows 10 Gamingcihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim: cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cihaz%C4%B1n%C4%B1z-i%C5%9F-ve-okul-konusunda/30b03bdf-5bd0-4f78-af08-3738b57ec138 -
cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim
in Windows 10 Software and Appscihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim: cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cihaz%C4%B1n%C4%B1z-i%C5%9F-ve-okul-konusunda/30b03bdf-5bd0-4f78-af08-3738b57ec138 -
in Windows 10 Installation and Upgradecihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim: cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cihaz%C4%B1n%C4%B1z-i%C5%9F-ve-okul-konusunda/30b03bdf-5bd0-4f78-af08-3738b57ec138 -
ntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası
in Windows 10 Software and Appsntkrnlmp.exe ve AuthenticAMD.sys hatası: bilgisayarımda bir süredir bazı sorunlar var bunları çözmeye uğraşırken anakartım güç alıyor ama pcyi çalışmıyor hale geldi anakart değiştirdim ve kullanmaya devam ettim ekteki hataları alıyorum ssd yeni sayılır psu yeni değiştirdim ramleri başka ramlerle denedim ve hatayı... -
İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası
in Windows 10 Gamingİş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...