Windows 10: Як це починити ?
Discus and support Як це починити ? in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; При включенні пк просте пароль я вписую 100% правелний пароль но воно пише що цей пароль не правелний якщо я нажимаю "забув свій пароль или не бачу... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by Recom 43, Dec 3, 2024.
Thema:
Як це починити ?
Loading...
-
Як це починити ? - Similar Threads - Як це починити
-
Як виправити код помилки 0xC004F213
in Windows 10 GamingЯк виправити код помилки 0xC004F213: Після оновлення системи появилась проблема с активированой віндовс яку мені активували при покупкі пк 1 год назад и я не менял железо на пк и я незнаю як ету проблему исправить, у кого була проблема пожалуста помогите срочна.... -
Як виправити код помилки 0xC004F213
in Windows 10 Software and AppsЯк виправити код помилки 0xC004F213: Після оновлення системи появилась проблема с активированой віндовс яку мені активували при покупкі пк 1 год назад и я не менял железо на пк и я незнаю як ету проблему исправить, у кого була проблема пожалуста помогите срочна.... -
Проблема з двома дисплеями. Як вирішити
in Windows 10 GamingПроблема з двома дисплеями. Як вирішити: В мене підключено два дисплея я відійшов від ноутбука на 3 години, я підійшов а працював лише підключений монітор. Я дума що просто хтось нажав кнопку "показувати лише підключений монітор" я дивлюся в списку показує "Ваш ПК не може проєктувати зображення на інший дисплей.... -
Проблема з двома дисплеями. Як вирішити
in Windows 10 Software and AppsПроблема з двома дисплеями. Як вирішити: В мене підключено два дисплея я відійшов від ноутбука на 3 години, я підійшов а працював лише підключений монітор. Я дума що просто хтось нажав кнопку "показувати лише підключений монітор" я дивлюся в списку показує "Ваш ПК не може проєктувати зображення на інший дисплей.... -
Як налаштувати ноутбук, якщо немає паролю
in Windows 10 Installation and UpgradeЯк налаштувати ноутбук, якщо немає паролю: Дитина отримала ноутбук від школи, але запрошує пароль від пошти. Пароль нам не надавали і в школі не знають його як модна вийти з цієї ситуації підкажіть https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F%D0%BA/169062fa-b0ee-489c-a320-0220f8fabdab -
як вимкнути пароль на пк
in AntiVirus, Firewalls and System Securityяк вимкнути пароль на пк: Я використовую свій пк вдома тому мені потрібен швидки доступ до нього без ніяких паролів. Як відключити всі палолі в тому числі пароль майкрософт при вході в віндовс та пробудженні від сну. В мене windows 10... -
Як видалити Windows 10 LTSC ENTERPRISE EVALUTION
in Windows 10 Updates and ActivationЯк видалити Windows 10 LTSC ENTERPRISE EVALUTION: Скачав цю версію і поняв що це пробна. Не можу її видалити тому що через годину компютер відключається. А переустановити не можу через те що він вимикається. Як мені встановити нормальну версію?... -
Як виправити помилку з OneDrive?
in Windows 10 GamingЯк виправити помилку з OneDrive?: Що з цим робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F%D0%BA/4b0da844-8784-4d90-8a23-c27148bf2463 -
Як виправити помилку з OneDrive?
in Windows 10 Software and AppsЯк виправити помилку з OneDrive?: Що з цим робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F%D0%BA/4b0da844-8784-4d90-8a23-c27148bf2463