Windows 10: Як це починити ?

Discus and support Як це починити ? in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; При включенні пк просте пароль я вписую 100% правелний пароль но воно пише що цей пароль не правелний якщо я нажимаю "забув свій пароль или не бачу... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by Recom 43, Dec 3, 2024.

1. Recom 43 Win User

Як це починити ?

При включенні пк просте пароль я вписую 100% правелний пароль но воно пише що цей пароль не правелний якщо я нажимаю "забув свій пароль или не бачу свою облікову запису" то воно пережавантажує пк видається ошибка і опят пережавантажує пк ***Moved from Windows / Windows 10 / Безопасность, конфиденциальность и учетные записи***

:)

Recom 43, Dec 3, 2024
Thema:

Як це починити ?

Loading...
  1. Як це починити ? - Similar Threads - Як це починити

2. Як виправити код помилки 0xC004F213

in Windows 10 Gaming
    Як виправити код помилки 0xC004F213: Після оновлення системи появилась проблема с активированой віндовс яку мені активували при покупкі пк 1 год назад и я не менял железо на пк и я незнаю як ету проблему исправить, у кого була проблема пожалуста помогите срочна....
  3. Як виправити код помилки 0xC004F213

in Windows 10 Software and Apps
    Як виправити код помилки 0xC004F213: Після оновлення системи появилась проблема с активированой віндовс яку мені активували при покупкі пк 1 год назад и я не менял железо на пк и я незнаю як ету проблему исправить, у кого була проблема пожалуста помогите срочна....
  4. Проблема з двома дисплеями. Як вирішити

in Windows 10 Gaming
    Проблема з двома дисплеями. Як вирішити: В мене підключено два дисплея я відійшов від ноутбука на 3 години, я підійшов а працював лише підключений монітор. Я дума що просто хтось нажав кнопку "показувати лише підключений монітор" я дивлюся в списку показує "Ваш ПК не може проєктувати зображення на інший дисплей....
  5. Проблема з двома дисплеями. Як вирішити

Проблема з двома дисплеями. Як вирішити: В мене підключено два дисплея я відійшов від ноутбука на 3 години, я підійшов а працював лише підключений монітор. Я дума що просто хтось нажав кнопку "показувати лише підключений монітор" я дивлюся в списку показує "Ваш ПК не може проєктувати зображення на інший дисплей....
  6. Як налаштувати ноутбук, якщо немає паролю

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Як налаштувати ноутбук, якщо немає паролю: Дитина отримала ноутбук від школи, але запрошує пароль від пошти. Пароль нам не надавали і в школі не знають його як модна вийти з цієї ситуації підкажіть https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F%D0%BA/169062fa-b0ee-489c-a320-0220f8fabdab
  7. як вимкнути пароль на пк

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    як вимкнути пароль на пк: Я використовую свій пк вдома тому мені потрібен швидки доступ до нього без ніяких паролів. Як відключити всі палолі в тому числі пароль майкрософт при вході в віндовс та пробудженні від сну. В мене windows 10...
  8. Як видалити Windows 10 LTSC ENTERPRISE EVALUTION

in Windows 10 Updates and Activation
    Як видалити Windows 10 LTSC ENTERPRISE EVALUTION: Скачав цю версію і поняв що це пробна. Не можу її видалити тому що через годину компютер відключається. А переустановити не можу через те що він вимикається. Як мені встановити нормальну версію?...
  9. Як виправити помилку з OneDrive?

in Windows 10 Gaming
    Як виправити помилку з OneDrive?: Що з цим робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F%D0%BA/4b0da844-8784-4d90-8a23-c27148bf2463
  10. Як виправити помилку з OneDrive?

Як виправити помилку з OneDrive?: Що з цим робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F%D0%BA/4b0da844-8784-4d90-8a23-c27148bf2463