Windows 10: Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?

Discus and support Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności? in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Czesc, mam taki problem że niewazne co zrobie, moj mikrofon reguluje swoja glosnosc. probowalem wchodzic w te rozwiazywanie problemow ale pisalo ze nic... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Kuba Kozłowski1, Apr 13, 2024.

1. Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?

Czesc, mam taki problem że niewazne co zrobie, moj mikrofon reguluje swoja glosnosc. probowalem wchodzic w te rozwiazywanie problemow ale pisalo ze nic nie bylo problemem i tyle, niewiem co robie zle, w komunikacji juz klikalem zeby nic nie robilo, a w zaawanzowanych dla mikrofonu zaznaczylem te z zezwalaniem innym aplikacjom, czy moge prosic o pomoc? Pozdrawiam

:)

Kuba Kozłowski1, Apr 13, 2024
  2. jds63 Win User

Auto rotate and g force

Really needed to list more system specs and information on this issue.So this is assuming you have this and this is the issue.

Why does my screen not rotate?

The auto rotation lock feature is turned on by default in Windows 10. Use the following steps to turn off this feature.

1. Place the tablet into Pad/Tablet mode.
    2. Click the Start
      Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności? [​IMG]
      menu
      and select Settings.
    3. Click System.
    4. Click Display.
    5. Scroll down and toggle Lock rotation of this display to OFF.

jds63, Apr 13, 2024
  3. Mikrofon w słuchawkach

Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ?

Ela Brożek, Apr 13, 2024
  4. Johan45 Win User

Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?

AMD FX OC'ers Club

That's what the auto setting will do since you're over the 1333 mark it jumps to the next step which isn't listed or officially supported I assume by that ram.

At this point though I would suggest dropping the multi one step or .5 so that we can get something stable and possibly take the heat issue out of the picture for now.

Johan45, Apr 13, 2024
Thema:

Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?

Loading...
  1. Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności? - Similar Threads - Jak zatrzymać mikrofon

2. Mikrofon gond

in Windows 10 Gaming
    Mikrofon gond: a widows 11 nem ismeri fel a creative webkamera mikrofont , a kamera müködik, elsödleges mikrofonak van kijelölve ??vettem egy másik webkamerát annak sem müködik a mikrofonja mit tudok tenni Köszi...
  3. Mikrofon gond

in Windows 10 Software and Apps
    Mikrofon gond: a widows 11 nem ismeri fel a creative webkamera mikrofont , a kamera müködik, elsödleges mikrofonak van kijelölve ??vettem egy másik webkamerát annak sem müködik a mikrofonja mit tudok tenni Köszi...
  4. Windows-mikrofon

in Windows 10 Gaming
    Windows-mikrofon: hi my old product key wont work anymore any tips?**:**moved from german to english Community ***:* https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-mikrofon/83a2d7f1-6c2b-48f4-81c6-6b633cafbf62
  5. Windows-mikrofon

Windows-mikrofon: hi my old product key wont work anymore any tips?**:**moved from german to english Community ***:* https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-mikrofon/83a2d7f1-6c2b-48f4-81c6-6b633cafbf62
  6. Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?

in Windows 10 Gaming
    Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?: Czesc, mam taki problem że niewazne co zrobie, moj mikrofon reguluje swoja glosnosc. probowalem wchodzic w te rozwiazywanie problemow ale pisalo ze nic nie bylo problemem i tyle, niewiem co robie zle, w komunikacji juz klikalem zeby nic nie robilo, a w zaawanzowanych dla...
  7. Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?

Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?: Czesc, mam taki problem że niewazne co zrobie, moj mikrofon reguluje swoja glosnosc. probowalem wchodzic w te rozwiazywanie problemow ale pisalo ze nic nie bylo problemem i tyle, niewiem co robie zle, w komunikacji juz klikalem zeby nic nie robilo, a w zaawanzowanych dla...
  8. Mikrofon w słuchawkach

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Mikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5
  9. Mikrofon w słuchawkach

in Windows 10 Gaming
    Mikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5
  10. Mikrofon w słuchawkach