Windows 10: Kamera Hatası

Discus and support Kamera Hatası in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba. Benim canlı dersim vardı. Kameramı açtım. Fakat hata verdi. Ve bilgisayarında kamerasını açtığımda hata ile karşılaştım. Hata kodu: 0x80070018... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by megoquack, Sep 5, 2020.

1. megoquack Win User

Kamera Hatası

Merhaba. Benim canlı dersim vardı. Kameramı açtım. Fakat hata verdi. Ve bilgisayarında kamerasını açtığımda hata ile karşılaştım. Hata kodu: 0x80070018

:)

megoquack, Sep 5, 2020
  2. ayazayaz2 Win User

hata bilgisi

güncelleştirme yapmıyor (0x80240fff) hata kodu veriyor bu konuda yardıma ihtiyacım var

ayazayaz2, Sep 5, 2020
  3. N95 / N73 kamera

Hi I hawe one N73 ho hawe a realy good results fron the kamera, i by a new N95-8GB and the photos from 95n is realy bad, I mean realy bad, The dealer promis me thats the N95 are outstanding whit the 5 megapixels.

I cant use the pics from this kamera Kamera Hatası :)

Sombody hawe same or knowe somting about this ??

Walle

walleolsson, Sep 5, 2020
  4. Kamera Hatası

80070070 hata kodu

telefonumu güncelleme yaparken 80070070 hata kodunu veriyo.Microsoftun sitesindeki adımları uyguladım fakat bi sonuca varamadım.Yardımınızı bekiyorum .

AhmetAtabek, Sep 5, 2020
Thema:

Kamera Hatası

Loading...
  1. Kamera Hatası - Similar Threads - Kamera Hatası

2. lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...

in Windows 10 Gaming
    lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...: lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne yapabilirm https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/lenovo-cihaz%C4%B1mda-kamera/5f2845b1-334a-406f-aa1d-d0aa50cb14e7
  3. Kamera bağlantı sorunu

in Windows 10 Gaming
    Kamera bağlantı sorunu: Bilgisayarım kamera izinleri açık ve aynı zamanda Google Chrome kamera izinlerini de açtım. Ama yapacağım bir mülakatta kamerana bağlanılamadı uyarısı çıkmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim...
  4. Kamera bağlantı sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Kamera bağlantı sorunu: Bilgisayarım kamera izinleri açık ve aynı zamanda Google Chrome kamera izinlerini de açtım. Ama yapacağım bir mülakatta kamerana bağlanılamadı uyarısı çıkmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim...
  5. Kamera uygulamam açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    Kamera uygulamam açılmıyor: Kamera uygulamam çalışmıyor. Güncellemeyi denedim, ardından uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama yine de çalışmıyor. Ayrıca bana bir hata kodu gösteriyor. Bu konu hakkında en kısa sürede yardımcı olmanızı arz ederim....
  6. Kamera uygulamam açılmıyor

Kamera uygulamam açılmıyor: Kamera uygulamam çalışmıyor. Güncellemeyi denedim, ardından uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama yine de çalışmıyor. Ayrıca bana bir hata kodu gösteriyor. Bu konu hakkında en kısa sürede yardımcı olmanızı arz ederim....
  7. Kamera defekt

in Windows 10 Gaming
    Kamera defekt: Hi, meine integrierte Kamera und somit selbstverständlich auch mein Windows Hello funktioniert auf einmal nicht mehr. Beim öffnen der Kamera sehe ich nur das Kamerasymbol. Sonst nichts. Kann mir da wer weiterhelfen?...
  8. Kamera defekt

Kamera defekt: Hi, meine integrierte Kamera und somit selbstverständlich auch mein Windows Hello funktioniert auf einmal nicht mehr. Beim öffnen der Kamera sehe ich nur das Kamerasymbol. Sonst nichts. Kann mir da wer weiterhelfen?...
  9. Windows-Kamera, Mikrofon und Datenschutz

in Windows 10 Gaming
    Windows-Kamera, Mikrofon und Datenschutz: Dear Microsoft Support Team,I am reaching out because my microphone is no longer working. All privacy and microphone settings on my computer are set correctly everything is switched on, but I can't identify the issue. The only change I made recently is switching my location...
  10. Windows-Kamera, Mikrofon und Datenschutz

Windows-Kamera, Mikrofon und Datenschutz: Dear Microsoft Support Team,I am reaching out because my microphone is no longer working. All privacy and microphone settings on my computer are set correctly everything is switched on, but I can't identify the issue. The only change I made recently is switching my location...