Windows 10: Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler

Discus and support Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler in Windows 10 Gaming to solve the problem; Selamlar, laptop ekranının alt kısmında yatay siyah çizgiler çıktı. Daha sonra çizgilenen yerin alt kısmı tamamen siyah oldu ve üst kısmı çizgilenmeye... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by BuğraMert, Sep 11, 2023.

1. Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler

Selamlar, laptop ekranının alt kısmında yatay siyah çizgiler çıktı. Daha sonra çizgilenen yerin alt kısmı tamamen siyah oldu ve üst kısmı çizgilenmeye devam etti. Tarayıcıdan özellikle bembeyaz bir sayfa açınca bazen her taraf düzeliyor. Masaüstü veya başka bir pencere açınca eski haline geri dönüyor. Açılış ekranında, BIOS ekranında da ekranda aynı problem yaşanıyor. Daha önce de bilgisayarı ilk açtığımda ekranın en altından fare imlecine kadarimlecin yerine göre çizgiler yer değiştiriyordu siyah çizgilenmeler oluyordu ve bir süre sonra geçiyordu. Sorun ne ile alakalı olabilir? Nasıl çözebi

:)

BuğraMert, Sep 11, 2023

2. ntoskrnl.exe ve ndis.sys mavi ekran hataları

ntoskrnl.exe ve ndis.sys mavi ekran hataları alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Mehmet2023, Sep 11, 2023
  3. Ekran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM

ekran kartım görünüyor ve de ekran kartım son sürümde model lenovo ideapad gaming ve amrcadın ne olduğunu bilmiyorum

Muhammed Bilal Çekin, Sep 11, 2023
  4. Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler

Ekran kartı güncelleme sorunu.

Görüntü bağdaştıcılarında 2 tane ekran kartı görünüyordu. AMD Radeon tm 535 in güncel sürümünü AMD'nin sistesinden indirdim ve kurdum. Kurulum tamamlanmadı ve artık Görüntü Bağdaştırıcısında 1 tane ekran kartı gözüküyor. Ne yapmam lazım?

Yunus ErenSATICI, Sep 11, 2023
Thema:

Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler

Loading...
  1. Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler - Similar Threads - Laptop ekranında bozulmalar

2. Grand Theft Auto 5 YÜkleme Ekranında Atıyor

in Windows 10 Gaming
    Grand Theft Auto 5 YÜkleme Ekranında Atıyor: [2024-11-27 18:43:40.790] [ ERROR ] Option specified in XML does not exist: name="PatchRetries" value="3" [2024-11-27 18:43:40.792] [ ERROR ] Option specified in XML does not exist: name="DIPRetries" value="10" [2024-11-27 18:43:40.792] [ ERROR ] Option specified in XML does...
  3. Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor: USB ni içine yazdırdım USB yi format atmak için bilgisayara takip yeniden başlattım diskler de sorun çıktı sıfırlayıp gpt ye çevirdim şuan 0x80042444 hatası alıyorum diskler gözükmüyor lütfen yardımcı olun...
  4. Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor: USB ni içine yazdırdım USB yi format atmak için bilgisayara takip yeniden başlattım diskler de sorun çıktı sıfırlayıp gpt ye çevirdim şuan 0x80042444 hatası alıyorum diskler gözükmüyor lütfen yardımcı olun...
  5. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi....
  6. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi....
  7. Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları

in Windows 10 Gaming
    Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord...
  8. Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları

Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord...
  9. Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler

Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler: Selamlar, laptop ekranının alt kısmında yatay siyah çizgiler çıktı. Daha sonra çizgilenen yerin alt kısmı tamamen siyah oldu ve üst kısmı çizgilenmeye devam etti. Tarayıcıdan özellikle bembeyaz bir sayfa açınca bazen her taraf düzeliyor. Masaüstü veya başka bir pencere açınca...
  10. fortnite yükleme ekranında kalıyor

in Windows 10 Gaming
    fortnite yükleme ekranında kalıyor: merhaba ben fortnite oyna ya bastığımda oyun görseldeki gibi kalıyor ve açılmıyor yardım edin lütfen bütün herşey güncel pc de [IMG][IMG]...