Windows 10: Mikrofon gond

Discus and support Mikrofon gond in Windows 10 Gaming to solve the problem; a widows 11 nem ismeri fel a creative webkamera mikrofont , a kamera müködik, elsödleges mikrofonak van kijelölve ??vettem egy másik webkamerát annak... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Péter Felfalusi, Nov 5, 2024.

1. Mikrofon gond

a widows 11 nem ismeri fel a creative webkamera mikrofont , a kamera müködik, elsödleges mikrofonak van kijelölve ??vettem egy másik webkamerát annak sem müködik a mikrofonja mit tudok tenni Köszi

:)

Péter Felfalusi, Nov 5, 2024

2. Mikrofon w słuchawkach

Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ?

Ela Brożek, Nov 5, 2024
  3. Hunterspider Mikrofon (Headset) funktioniert nicht.

Ich kann es entweder bei den Geräten als Mikrofon auswählen weder noch verwenden Bitte helfen

Hunterspider Mikrofon funktioniert nicht.(Headset), Nov 5, 2024
  4. zygoka Win User

Mikrofon gond

mikrofon kamerki internetowej nie pracuje ! (webcam microphone not working!);;(Webcam-Mikrofon funktioniert nicht!)

Witam.
    Mój problem polega na niemożności przekazywania dźwięku poprzez mikrofon kamerki internetowej ( w Skype ) obraz prawidłowy bdb.
    Kamerka model; A4Tech PC Camera PK-635 w laptopie F-S Amilo Li 2727, system W7 Ultimate.
    Obraz jest prawidłowy , z wejścia (w korpusie ) mikrofon/słuchawki-głośniki
    dźwięk jest prawidłowy.
    Pomimo instalowania kilkakrotnie z pliku SYTEM pokazuje prawidłowe sterowniki;
    A4 TECH PC Camera H
    oraz Lexmark X 22
    lecz przy (Lexmark X 22) jest żóła ikona ( ! ) UWAGA............? no i na końcu brak dźwięku poprzez mikrofon kamerki.
    Dzięki z góry za pomoc.
    Pozdrowienia Zygfryd Ok.
    *** Email address is removed for privacy ***

zygoka, Nov 5, 2024
Thema:

Mikrofon gond

Loading...
  1. Mikrofon gond - Similar Threads - Mikrofon gond

2. Was kann ich tun, damit mein Mikrofon auch meine Gitarre erkennt und nicht nur meine Stimme?

in Windows 10 Gaming
    Was kann ich tun, damit mein Mikrofon auch meine Gitarre erkennt und nicht nur meine Stimme?: Mein Mikrofon auf dem Notebook HP Spectre erkennt keine Soundgeräusche von meiner Gitarre, sodass andere mich in einem Onlinemeeting nicht spielen hören. Die Stimme wird erkannt.Wenn ich die Applikation Audiorekorder öffne und mich aufnehme Gesang und Gitarre, ist auf der...
  3. Was kann ich tun, damit mein Mikrofon auch meine Gitarre erkennt und nicht nur meine Stimme?

in Windows 10 Software and Apps
    Was kann ich tun, damit mein Mikrofon auch meine Gitarre erkennt und nicht nur meine Stimme?: Mein Mikrofon auf dem Notebook HP Spectre erkennt keine Soundgeräusche von meiner Gitarre, sodass andere mich in einem Onlinemeeting nicht spielen hören. Die Stimme wird erkannt.Wenn ich die Applikation Audiorekorder öffne und mich aufnehme Gesang und Gitarre, ist auf der...
  4. Mikrofon gond

Mikrofon gond: a widows 11 nem ismeri fel a creative webkamera mikrofont , a kamera müködik, elsödleges mikrofonak van kijelölve ??vettem egy másik webkamerát annak sem müködik a mikrofonja mit tudok tenni Köszi...
  5. Windows-mikrofon

in Windows 10 Gaming
    Windows-mikrofon: hi my old product key wont work anymore any tips?**:**moved from german to english Community ***:* https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-mikrofon/83a2d7f1-6c2b-48f4-81c6-6b633cafbf62
  6. Windows-mikrofon

Windows-mikrofon: hi my old product key wont work anymore any tips?**:**moved from german to english Community ***:* https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-mikrofon/83a2d7f1-6c2b-48f4-81c6-6b633cafbf62
  7. Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?

in Windows 10 Gaming
    Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?: Czesc, mam taki problem że niewazne co zrobie, moj mikrofon reguluje swoja glosnosc. probowalem wchodzic w te rozwiazywanie problemow ale pisalo ze nic nie bylo problemem i tyle, niewiem co robie zle, w komunikacji juz klikalem zeby nic nie robilo, a w zaawanzowanych dla...
  8. Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?

Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?: Czesc, mam taki problem że niewazne co zrobie, moj mikrofon reguluje swoja glosnosc. probowalem wchodzic w te rozwiazywanie problemow ale pisalo ze nic nie bylo problemem i tyle, niewiem co robie zle, w komunikacji juz klikalem zeby nic nie robilo, a w zaawanzowanych dla...
  9. Jak zatrzymać mikrofon przed auto-regulowaniem swojej głośności?

in Windows 10 Drivers and Hardware
  10. Mikrofon w słuchawkach

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Mikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5