Windows 10: My BSOD issue / Mavi Ekran hatam

Discus and support My BSOD issue / Mavi Ekran hatam in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Available in both Turkish - English.Hi. I have no idea when it has started, but I'm frequently getting BSOD since a few months, once i saw the first... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Mert Tümer, Dec 3, 2024.

1. My BSOD issue / Mavi Ekran hatam

Available in both Turkish - English.Hi. I have no idea when it has started, but I'm frequently getting BSOD since a few months, once i saw the first ones shows the problem as corrupted windows files in Community forum here, i have reinstalled Win10 so I lost my previous minidumps. But problem still occurs. Every BSOD is different error, so Here's my latest minidumps. Im awaiting for your help, thanks in advance.dumps.rarNe zaman başladı hatırlamıyorum ama 1-2 aydır mavi ekran hatası alıyorum. İlk hatalar burada bozuk Windows ya da ssd-ram dediği için format attım, fakat sorun hala devam ediyor

:)

Mert Tümer, Dec 3, 2024
  2. Furkeii Win User

BSOD While Installing Windows OS / Windows Kurulurken Sürekli Mavi Ekran

Bilgisayarı başlattıktan sonra , ''Biraz Bekleyin'' yazılı mavi bir ekran geldi , daha sonra ani bir mavi ekran gelip bilgisayarı yeniden başlattı.

Furkeii, Dec 3, 2024
  3. Furkeii Win User
    BSOD While Installing Windows OS / Windows Kurulurken Sürekli Mavi Ekran

Selamlar öncelikle , Sürekli mavi ekran hatası alıyordum çok fazla ve değişik nedenlerle . Bu yüzden Temiz kurulum yapıp tekrar kullanmak istedim. Her Kurmaya çalıştığımda mavi ekran aldım ve bu sürekli devam etti . Daha sonra bir Windows'a sahip oldum ama yine mavi ekran alıp durdum . Ne yapmam lazım acil yardımlarınız lütfen. Teşekkürler

Hi , I was getting many bsod errors while i was normally using my PC, afterwards i thought a clean install would clear the BSOD errors so i started to Re-Install Windows 10 from USB . Every time i've tried to install Windows , i got several BSOD Screens and got to Beginning. Finally i've managed to have access to a Windows but i was still getting too many BSOD. What should i do? Thanks.

Yours Sincerely.

Furkeii, Dec 3, 2024
  4. My BSOD issue / Mavi Ekran hatam

Mavi Ekran Hatası

Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirim

Minidumps.zip

ONUR ÜNSAL, Dec 3, 2024
Thema:

My BSOD issue / Mavi Ekran hatam

Loading...
  1. My BSOD issue / Mavi Ekran hatam - Similar Threads - BSOD issue Mavi

2. mavi ekran

in Windows 10 Gaming
    mavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link...
  3. mavi ekran

in Windows 10 Software and Apps
    mavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link...
  4. My BSOD issue / Mavi Ekran hatam

in Windows 10 Gaming
    My BSOD issue / Mavi Ekran hatam: Available in both Turkish - English.Hi. I have no idea when it has started, but I'm frequently getting BSOD since a few months, once i saw the first ones shows the problem as corrupted windows files in Community forum here, i have reinstalled Win10 so I lost my previous...
  5. My BSOD issue / Mavi Ekran hatam

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    My BSOD issue / Mavi Ekran hatam: Available in both Turkish - English.Hi. I have no idea when it has started, but I'm frequently getting BSOD since a few months, once i saw the first ones shows the problem as corrupted windows files in Community forum here, i have reinstalled Win10 so I lost my previous...
  6. mavi ekran

in Windows 10 Gaming
    mavi ekran: Arkadaşlar ekran kartı taktığımda Windows resimde olduğu gibi oluyor, Onboard ekranda ise sorunsuz çalışıyor. Sorun ne olabilir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran/51f721dd-d6d5-4ba6-8ea9-e00e0bf5dcb9
  7. mavi ekran

in Windows 10 Software and Apps
    mavi ekran: Arkadaşlar ekran kartı taktığımda Windows resimde olduğu gibi oluyor, Onboard ekranda ise sorunsuz çalışıyor. Sorun ne olabilir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran/51f721dd-d6d5-4ba6-8ea9-e00e0bf5dcb9
  8. mavi ekran

in Windows 10 Gaming
    mavi ekran: biligisayarım 40 dk de bir mavi ekran veriyor durdurma kodu :SYSTEM SERVİCE EXCEPTION BAŞARISIZ:aow drv x64 ev.sys kodlar bunlar bilgisayar özellikleri gtx 1050 16 gb ram 500 gb ssd i7 6700 7 tane fan bilgisayara bir kere sistem baştan kuruldu hala aynı...
  9. mavi ekran

in Windows 10 Drivers and Hardware
    mavi ekran: merhaba bilgisayarım ara mavi ekran veriyor. mavi ekran görüntüleyici indirdim ve sorun ntoskrnl.exe den neden gördüm sorun nası çözüleceği ile ilgili yardım edermisiniz minidump dosyası https://drive.google.com/open?id=1czeSWieoVXLtrKrSW1FBPQcoDFJwBTU0...
  10. Mavi ekran

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Mavi ekran: Bilgisayar açıkken bir anda klavye donuyor ve 1-2 dk sonra ekran donuyor ama arka plan çalışıyor bilgisayarı kapatmak zorinda kalıyorum kapatınca da tekrar açılmıyor başlat ekranında sürekli yeniden başlatıyor Bunun bilgisayardaki donanımdan kaynaklandığını düşünmüyorum...