Windows 10: Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań

Discus and support Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by DamianPyrkosz, May 11, 2022.

1. Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań

Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o 90 stopni po prostu się nie pojawia. W rezultacie mam, albo wszystkie ikony na pasku zadań z prawej strony, albo listę skróconą ale bez obszaru powiadomień kwadrat/prostokąt uruchamiany za pomocą daszka. Tym samym nie ma wtedy szybkiego dostępu do aplikacji umieszczonych w tym obszarze. Co jest grane? Jak sprawić

:)

DamianPyrkosz, May 11, 2022
Thema:

Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań

Loading...
  1. Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań - Similar Threads - Nieistniejący obszar powiadomień

2. Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.

in Windows 10 Gaming
    Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.: Witam. Po zainstalowaniu windows 10 pro na nowo, zauważyłem, że menadżer zadań dziwnie się "przesuwa" jako okienko, jakby opóźnione. Zauważyłem to tylko na menadżerze zadań, inne okna działają normalnie. Zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, ale problem dalej...
  3. Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.

in Windows 10 Software and Apps
    Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.: Witam. Po zainstalowaniu windows 10 pro na nowo, zauważyłem, że menadżer zadań dziwnie się "przesuwa" jako okienko, jakby opóźnione. Zauważyłem to tylko na menadżerze zadań, inne okna działają normalnie. Zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, ale problem dalej...
  4. Okno z menadżerem zadań wolno się przesuwa.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  5. Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika

in Windows 10 Software and Apps
    Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika: Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień, którą ustawiłem w opcjach aby była pokazywana zawsze, przestawia się w tryb wyłączony. Jak wymusić zachowanie aby system nie...
  6. Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika

in Windows 10 Gaming
    Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika: Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień, którą ustawiłem w opcjach aby była pokazywana zawsze, przestawia się w tryb wyłączony. Jak wymusić zachowanie aby system nie...
  7. Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika

in Windows 10 Customization
  8. Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań

in Windows 10 Gaming
    Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o...
  9. Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań

Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o...
  10. Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku

Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku: Cześć, przy używaniu edge 91.0.864.59 , przy przełączaniu się między folderami. pdf itp. szybko klikam na edge i na zakładkę jakieś strony i ona się otwiera w NOWYM oknie. Wystarczy lekko przytrzymać i ruszyć kursorem zakładkę i ona odrywa się od **** do nowego okna.Jak to...