Windows 10: Özel Windows 10 Kurulum Görüntüsü Arka Planı
Discus and support Özel Windows 10 Kurulum Görüntüsü Arka Planı in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Herkese merhaba, Windows Kurulumu sırasında arka planı değiştirmenin mmkn olup olmadığını merak ediyordum. Ya da bir şekilde, kurulum bir otomatik... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by eskehacettepe, Aug 1, 2020.
Thema:
Özel Windows 10 Kurulum Görüntüsü Arka Planı
Loading...
-
Özel Windows 10 Kurulum Görüntüsü Arka Planı - Similar Threads - Özel Kurulum Görüntüsü
-
Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor
in Windows 10 GamingWindows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor: USB ni içine yazdırdım USB yi format atmak için bilgisayara takip yeniden başlattım diskler de sorun çıktı sıfırlayıp gpt ye çevirdim şuan 0x80042444 hatası alıyorum diskler gözükmüyor lütfen yardımcı olun... -
Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor: USB ni içine yazdırdım USB yi format atmak için bilgisayara takip yeniden başlattım diskler de sorun çıktı sıfırlayıp gpt ye çevirdim şuan 0x80042444 hatası alıyorum diskler gözükmüyor lütfen yardımcı olun... -
görev yöneticisinde 890 tane arka plan işlemi var
in Windows 10 Software and Appsgörev yöneticisinde 890 tane arka plan işlemi var: görev yöneticisini açtığımda 890 tane arka plan işlemi var ve nerdeyse hepsi ''Windows ana bilgisayar işlemi ...'' adı var ve dosya konumuna gidince rundll32.exe yi görüyorum bu sanırsam normal değil... -
görev yöneticisinde 890 tane arka plan işlemi var
in Windows 10 BSOD Crashes and Debugginggörev yöneticisinde 890 tane arka plan işlemi var: görev yöneticisini açtığımda 890 tane arka plan işlemi var ve nerdeyse hepsi ''Windows ana bilgisayar işlemi ...'' adı var ve dosya konumuna gidince rundll32.exe yi görüyorum bu sanırsam normal değil... -
Özel durum kodu: 0xc0000005
in Windows 10 GamingÖzel durum kodu: 0xc0000005: Merhabalar, bilgisayarımda Hunt: Shadow oyununu oynarken bir süre donup oyundan atıyor. Sistemden olay görüntüleyicisinde '' Hatalı uygulama adı: HuntGame.exe, sürüm: 1.0.0.82, zaman damgası: 0x667df485Hatalı modül adı: CryRenderD3D11.dll, sürüm: 1.0.0.82, zaman damgası:... -
Özel durum kodu: 0xc0000005
in Windows 10 Software and AppsÖzel durum kodu: 0xc0000005: Merhabalar, bilgisayarımda Hunt: Shadow oyununu oynarken bir süre donup oyundan atıyor. Sistemden olay görüntüleyicisinde '' Hatalı uygulama adı: HuntGame.exe, sürüm: 1.0.0.82, zaman damgası: 0x667df485Hatalı modül adı: CryRenderD3D11.dll, sürüm: 1.0.0.82, zaman damgası:... -
Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingTemiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata: Temiz bir windows 11 kurulumundan sonra bütün güncelleştirmeleri yapıp güvenilirlik geçmişine bakmak istedim ve bir sürü kritik olaylar olduğunu gördüm Olayların çoğunda windows package manager server.exe var1. olan hatada bunlar yazıyorHatalı uygulama adı:... -
Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata
in Windows 10 Software and AppsTemiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata: Temiz bir windows 11 kurulumundan sonra bütün güncelleştirmeleri yapıp güvenilirlik geçmişine bakmak istedim ve bir sürü kritik olaylar olduğunu gördüm Olayların çoğunda windows package manager server.exe var1. olan hatada bunlar yazıyorHatalı uygulama adı:... -
Windows 10 Format Kurulum
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 10 Format Kurulum: Merhaba, Ben yeni bir M2 SSD Harddisk aldım ve Windows 10'u bu diske kurmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Format işlemini tamamlıyorum yeniden başlatılıyor yazıyor ve altta gönderdiğim resimdeki kısma geliyor buradan ileriye gitmiyor. Normal SSD'me kurduğum zaman devam ediyor...