Windows 10: pri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať windovs 11, prehliadač chrome
Discus and support pri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať windovs 11, prehliadač chrome in Windows 10 Gaming to solve the problem; pri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať otvoriť... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Igor Majan, Mar 13, 2025 at 5:07 AM.
Thema:
pri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať windovs 11, prehliadač chrome
Loading...
-
pri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať windovs 11, prehliadač chrome - Similar Threads - pri minimalizácii okna
-
pri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať windovs 11, prehliadač chrome
in Windows 10 Software and Appspri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať windovs 11, prehliadač chrome: pri minimalizácii okna na lištu nejde maximalizovať otvoriť https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/pri-minimaliz%C3%A1cii-okna-na-li%C5%A1tu-nejde/72826b11-bb47-4b73-a947-dee9f89ab236 -
nejde zvuk
in Windows 10 Software and Appsnejde zvuk: nejde zvuk https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nejde-zvuk/2e67c4cf-62b0-4edf-956e-77f40332ac8d -
okna po sana
in Windows 10 Gamingokna po sana: Look out for email notifications or check your posts in order to see replies find your posts and set your email preferences in your profile.Be ready to try proposed solutions or provide other information that other community members might require to help you.Provide feedback... -
okna po sana
in Windows 10 Software and Appsokna po sana: Look out for email notifications or check your posts in order to see replies find your posts and set your email preferences in your profile.Be ready to try proposed solutions or provide other information that other community members might require to help you.Provide feedback... -
Aplikácie Pri spustení
in Windows 10 GamingAplikácie Pri spustení: Keď vojdem do Nastavenia>Aplikácie, vo Windows 11, tak položka Pri spustení chýba. Kde by som to našiel? Okrem Správcu úloh. Ďakujem.Prípadne, ak chcem, aby sa mi pri spustení otvárala konkrétna aplikácia, ktorá nie je v zozname Pri spustení, ako ju môžem takto nastaviť?... -
Aplikácie Pri spustení
in Windows 10 Software and AppsAplikácie Pri spustení: Keď vojdem do Nastavenia>Aplikácie, vo Windows 11, tak položka Pri spustení chýba. Kde by som to našiel? Okrem Správcu úloh. Ďakujem.Prípadne, ak chcem, aby sa mi pri spustení otvárala konkrétna aplikácia, ktorá nie je v zozname Pri spustení, ako ju môžem takto nastaviť?... -
Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11
in Windows 10 Software and AppsBrisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11: Poslednja nadgradnji, mi je iz računalnika brez kakršnega razloga in objasnila izbrisala legalno kupljen MS Office 2021, VLC, CyberLink PowerDirector, zakaj ?... -
Chyba pri Aktualizáciu
in Windows 10 GamingChyba pri Aktualizáciu: Dobrý večer chcel by som sa spýtať čo mám robiť ak mi vyskočí hlásenie o chybe 0x80072F8F 0x20000 keď si chcem aktualizovať Windows 7 na Windows 10 ? Ďakujem za každú odpoveď !... -
Chyba pri Aktualizáciu
in Windows 10 Software and AppsChyba pri Aktualizáciu: Dobrý večer chcel by som sa spýtať čo mám robiť ak mi vyskočí hlásenie o chybe 0x80072F8F 0x20000 keď si chcem aktualizovať Windows 7 na Windows 10 ? Ďakujem za každú odpoveď !...