Windows 10: Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.
Discus and support Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Dzień dobry,mam problem z aktualizacją o numerze KB5050021 dla Windows 11 23H2. Problemem jest że aktualizacja podczas instalacji blokuje się na 97% i... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Szymon Leszczyński, Feb 9, 2025.
Thema:
Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.
Loading...
-
Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%. - Similar Threads - Problem aktualizacją numerze
-
Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.
in Windows 10 Software and AppsProblem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.: Dzień dobry,mam problem z aktualizacją o numerze KB5050021 dla Windows 11 23H2. Problemem jest że aktualizacja podczas instalacji blokuje się na 97% i wyskakuje komunikat "Coś poszło nie tak - przywracanie zmian". Próbowałem opcję naprawy plików systemowych w ustawieniach... -
Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.
in Windows 10 GamingProblem z aplikacja OneDrive na komputerze.: Mam problem z aplikacja na komputer OneDrive. Próbowałam już wszystkiego, ale nic nie pomogło. Otóż przez przeglądarkę, czy na telefonie normalnie mogę sie zalogować do OneDrive, Ale jak chce to zrobić na apce komputerowej to wyskakuje białe okno w momencie kiedy powinny się... -
Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.
in Windows 10 Software and AppsProblem z aplikacja OneDrive na komputerze.: Mam problem z aplikacja na komputer OneDrive. Próbowałam już wszystkiego, ale nic nie pomogło. Otóż przez przeglądarkę, czy na telefonie normalnie mogę sie zalogować do OneDrive, Ale jak chce to zrobić na apce komputerowej to wyskakuje białe okno w momencie kiedy powinny się... -
Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie
in Microsoft Windows 10 StoreNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
in Windows 10 GamingNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec -
Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.
in Windows 10 GamingPodczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.: Witam Społeczność.Od kilku dni przy próbie wejścia poprzez logo FB po lewej stronie wyświetlonej wiadomości MSN wyświetla mi się natychmiast komunikat Błąd - Osobisty - Microsoft Edge.Załączam zrzuty ekranowe.Może ktoś miał podobny problem?Pozdrawiam Wszystkich.Wiesław... -
Podczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.
in Windows 10 Software and AppsPodczas próby wejścia na FB z poziomu MSN pojawia się dziwny błąd.: Witam Społeczność.Od kilku dni przy próbie wejścia poprzez logo FB po lewej stronie wyświetlonej wiadomości MSN wyświetla mi się natychmiast komunikat Błąd - Osobisty - Microsoft Edge.Załączam zrzuty ekranowe.Może ktoś miał podobny problem?Pozdrawiam Wszystkich.Wiesław... -
Problem z Dyskiem E na komputerze
in Windows 10 CustomizationProblem z Dyskiem E na komputerze: Witam mam pewien problem dotyczący dysku E kopiowałem filmy i zdjęcia oraz usówałem zdędne pliki i oczywiście lewym przyciskiem myszki otwierałem zdjęcie i usuń i nagle dysk zapalił się na czerwono że za mało miejsca przyszła informacja że plik jest za duży do usunięcia a to...