Windows 10: Problem z panelem alt+f4

Discus and support Problem z panelem alt+f4 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Gdy klikam alt+f4 z jakiegoś powodu nie wyświetla mi się windows nad panelem zamykania systemu windows... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by SaneDistress302, Dec 7, 2024.

1. Problem z panelem alt+f4

Gdy klikam alt+f4 z jakiegoś powodu nie wyświetla mi się windows nad panelem zamykania systemu windows

:)

SaneDistress302, Dec 7, 2024
  2. DaveM121 Win User

problem z alt+f4

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć Kacper Dobras,

Jestem Dave, pomogę ci w tym.

Podczas grania w grę w pamięci RAM jest dużo danych, naciśnięcie Alt + F4 z załadowaną ilością danych może spowodować niebieski ekran, ale to nie oznacza, że coś jest nie tak z komputerem.

Jeśli zdarzyło się to tylko raz, nie masz się czym martwić i nic więcej do zrobienia.

W przeciwnym razie sprawdź, czy twój komputer produkuje jakieś pliki minidump, sprawdzę je, aby sprawdzić, czy zapewniają wgląd w potencjalną przyczynę awarii systemu.

Otwórz Eksploratora plików systemu Windows.

Przejdź do folderu C:\Windows\Minidump

Skopiuj wszystkie pliki minizrzutu na pulpit, a następnie skompresuj je.

Prześlij plik zip do chmury (OneDrive, DropBox... itd.), a następnie wybierz opcję udostępnienia ich i uzyskaj link udostępniania.

Następnie opublikuj tutaj link do pliku zip, abyśmy mogli Cię sprawdzić.

DaveM121, Dec 7, 2024
  3. problem z alt+f4

kiedy grałem w valoranta i chciałem go wyłączyć to kliknąłem alt+f4 i pojawił mi się blue screen po chwili załadował mi się komputer i poszukałem o tym w internecie a nic nie znalazłem

Kacper Dobras, Dec 7, 2024
  4. Problem z panelem alt+f4

A few problems concerning CTRL+ALT+DEL & ALT+F4.

Problem z panelem alt+f4 270699d1584386373t-few-problems-concerning-ctrl-alt-del-alt-f4-image.png

Problem z panelem alt+f4 270700d1584386506t-few-problems-concerning-ctrl-alt-del-alt-f4-image.png

Paul Black, Dec 7, 2024
Thema:

Problem z panelem alt+f4

Loading...
  1. Problem z panelem alt+f4 - Similar Threads - Problem panelem alt+f4

2. Problem z panelem alt+f4

in Windows 10 Software and Apps
    Problem z panelem alt+f4: Gdy klikam alt+f4 z jakiegoś powodu nie wyświetla mi się windows nad panelem zamykania systemu windows https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-z-panelem-altf4/4a51d3e9-a317-4209-9f39-7bdeb38493d5
  3. problem z alt+f4

in Windows 10 Gaming
    problem z alt+f4: kiedy grałem w valoranta i chciałem go wyłączyć to kliknąłem alt+f4 i pojawił mi się blue screen po chwili załadował mi się komputer i poszukałem o tym w internecie a nic nie znalazłem...
  4. problem z alt+f4

problem z alt+f4: kiedy grałem w valoranta i chciałem go wyłączyć to kliknąłem alt+f4 i pojawił mi się blue screen po chwili załadował mi się komputer i poszukałem o tym w internecie a nic nie znalazłem...
  5. problem z alt+f4

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  6. how to change alt+fn+f4 to alt+f4

in Windows 10 Gaming
    how to change alt+fn+f4 to alt+f4: i want to change alt+fn+f4 to alt+f4 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-to-change-altfnf4-to-altf4/2d129716-bd1c-4dea-9dcd-9d312246cdff
  7. how to change alt+fn+f4 to alt+f4

how to change alt+fn+f4 to alt+f4: i want to change alt+fn+f4 to alt+f4 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-to-change-altfnf4-to-altf4/2d129716-bd1c-4dea-9dcd-9d312246cdff
  8. how to change alt+fn+f4 to alt+f4

in Windows 10 Customization
  9. Alt + F4 / Fn + Alt + F4 Tips

Alt + F4 / Fn + Alt + F4 Tips: You may know Alt + F4 / Fn + Alt + F4 can close windows but when you do to the desktop Window Key + D Alt + F4 / Fn + Alt + F4 can also used to Shut Down/Restart/Switch Users/Sleep the computer....
  10. A few problems concerning CTRL+ALT+DEL & ALT+F4.

A few problems concerning CTRL+ALT+DEL & ALT+F4.: I have almost finished testing scenarios in order to setup my OS exactly how I want it! There are four things that I can't seem to find an answer to [I know options [1] & [2] are contradictory but it is a learning process!] . . . [1] Removing the Task Manager from the...