Windows 10: Проблема з мишкою після покупки

Discus and support Проблема з мишкою після покупки in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Вчора я купив мишку і в перші хвилини роботи з нею в мене вона зависла і не відповідала після підключеня і відключеня вона заробила. Коли я підключаю... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Діма Балкон, Jul 2, 2023.

1. Проблема з мишкою після покупки

Вчора я купив мишку і в перші хвилини роботи з нею в мене вона зависла і не відповідала після підключеня і відключеня вона заробила. Коли я підключаю мишку в мене в диспечері пристроїв є проблема у вигляді Проблеми підключеням і Кодом 10 при встановленя драйвера видає такуж саму помилку . Допоможіть будь ласка якщо потрібна пошта звязятися зі мною *****@gmail.com ***Personal information deleted by the moderator. Please see the Microsoft Community Frequently Asked Questionsfor more information on how you can protect your privacy.***"

:)

Діма Балкон, Jul 2, 2023
Thema:

Проблема з мишкою після покупки

Loading...
  1. Проблема з мишкою після покупки - Similar Threads - Проблема мишкою після

2. Проблема з двома дисплеями. Як вирішити

in Windows 10 Software and Apps
    Проблема з двома дисплеями. Як вирішити: В мене підключено два дисплея я відійшов від ноутбука на 3 години, я підійшов а працював лише підключений монітор. Я дума що просто хтось нажав кнопку "показувати лише підключений монітор" я дивлюся в списку показує "Ваш ПК не може проєктувати зображення на інший дисплей....
  3. проблема з інсталяцією PC Manager

in Windows 10 Gaming
    проблема з інсталяцією PC Manager: Доброго дня. Як можна інсталювати PC Manager? в Microsoft Store немає активної кнопки для завантаження а на офіційній сторінці написано Незабаром. Я знаходжуся на території Польщі...
  4. проблема з інсталяцією PC Manager

проблема з інсталяцією PC Manager: Доброго дня. Як можна інсталювати PC Manager? в Microsoft Store немає активної кнопки для завантаження а на офіційній сторінці написано Незабаром. Я знаходжуся на території Польщі...
  5. проблема з інсталяцією PC Manager

in Microsoft Windows 10 Store
  6. Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack

in Windows 10 Gaming
    Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack: Привіт! Сьогодні сканування windows видало таку загрозу: PUA:Win32/GameHack. По вказаному до цієї помилки шляху нічого немає шлях вів до temp, який я повністю очистив. Коли намагався виконувати будь які дії видалення/карантин нічого не допомагало. Як я можу позбутись цієї...
  7. Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack

Проблема з видаленням PUA:Win32/GameHack: Привіт! Сьогодні сканування windows видало таку загрозу: PUA:Win32/GameHack. По вказаному до цієї помилки шляху нічого немає шлях вів до temp, який я повністю очистив. Коли намагався виконувати будь які дії видалення/карантин нічого не допомагало. Як я можу позбутись цієї...
  8. у мене проблема з віндовс

in Windows 10 Gaming
    у мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working...
  9. у мене проблема з віндовс

у мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working...
  10. у мене проблема з віндовс

in Windows 10 Network and Sharing