Windows 10: پسوورد ویندوز 10
Discus and support پسوورد ویندوز 10 in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; سلام من دیروز ویندوز خود را آپدیت وبعد از اپدیت ریستارت شد و بعد از ریستارت رمز عبور را که میزدم اخطار میداد که رمز عبور نادرست است.هیچ گزینه مانند... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by sahandyari, Sep 25, 2020.
Thema:
پسوورد ویندوز 10
Loading...
-
پسوورد ویندوز 10 - Similar Threads - پسوورد ویندوز
-
سایتها مانند این در ویندوز بنده باز نمیشه چی کار باید کرد؟
in Windows 10 Gamingسایتها مانند این در ویندوز بنده باز نمیشه چی کار باید کرد؟: دسترسی به این سایت امکانپذیر نیستپاسخ tarsimonline.ir بیش از حد طول کشیده است.این موارد را امتحان کنید:بررسی اتصالبررسی پروکسی و دیوار آتشاجرای Windows Network DiagnosticsERR_TIMED_OUTسایتها مانند این در ویندوز بنده باز نمیشه... -
سایتها مانند این در ویندوز بنده باز نمیشه چی کار باید کرد؟
in Windows 10 Software and Appsسایتها مانند این در ویندوز بنده باز نمیشه چی کار باید کرد؟: دسترسی به این سایت امکانپذیر نیستپاسخ tarsimonline.ir بیش از حد طول کشیده است.این موارد را امتحان کنید:بررسی اتصالبررسی پروکسی و دیوار آتشاجرای Windows Network DiagnosticsERR_TIMED_OUTسایتها مانند این در ویندوز بنده باز نمیشه... -
من ویندوز ۸.۱ ۳۲ بایتی را دانلود کرده ام کلیدی محصول آن برای من ۲۰ عدد رسیده ولی در نصب...
in Windows 10 Gamingمن ویندوز ۸.۱ ۳۲ بایتی را دانلود کرده ام کلیدی محصول آن برای من ۲۰ عدد رسیده ولی در نصب...: من ویندوز ۸.۱ ۳۲ بایتی را دانلود کرده ام کلیدی محصول آن برای من ۲۰ عدد رسیده ولی در نصب کردن ویندوز از ۲۵ کلیدی محصول میخواهد چطور این مشکل حل کنم... -
من ویندوز ۸.۱ ۳۲ بایتی را دانلود کرده ام کلیدی محصول آن برای من ۲۰ عدد رسیده ولی در نصب...
in Windows 10 Software and Appsمن ویندوز ۸.۱ ۳۲ بایتی را دانلود کرده ام کلیدی محصول آن برای من ۲۰ عدد رسیده ولی در نصب...: من ویندوز ۸.۱ ۳۲ بایتی را دانلود کرده ام کلیدی محصول آن برای من ۲۰ عدد رسیده ولی در نصب کردن ویندوز از ۲۵ کلیدی محصول میخواهد چطور این مشکل حل کنم... -
تغییر اساسی در ویندوز
in Windows 10 Gamingتغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟... -
تغییر اساسی در ویندوز
in Windows 10 Software and Appsتغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟... -
چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت
in Windows 10 Gamingچطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت: چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C/ca9f3542-4425-4b9e-ad16-08e0b5f7fe93 -
in Windows 10 Software and Appsچطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت: چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C/ca9f3542-4425-4b9e-ad16-08e0b5f7fe93 -
in Windows 10 Installation and Upgradeچطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت: چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C/ca9f3542-4425-4b9e-ad16-08e0b5f7fe93