Windows 10: Systémové zvuky - nelze změnit úroveň hlasitosti
Discus and support Systémové zvuky - nelze změnit úroveň hlasitosti in Windows 10 Customization to solve the problem; Dobrý den, po updatu 2004 nelze ztlumit ani vypnout systémové zvuky ve windows. Celkový zvuk funguje, ale u systémových zvuků, které dám na nějakou... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by Tcevera, Jun 19, 2020.
Thema:
Systémové zvuky - nelze změnit úroveň hlasitosti
Loading...
-
Systémové zvuky - nelze změnit úroveň hlasitosti - Similar Threads - Systémové zvuky nelze
-
Nelze vytvořit další lokální účet
in Windows 10 CustomizationNelze vytvořit další lokální účet: Ve windows 10 home, 22H2 Volba Nastavení - Účty -Rodina a jíní uživatele - mám neaktivni volby: "Přidat člena rodiny" i "Přidat do tohoto počítače někoho dalšího" Potřebuji vytvořit další účet, ale nejde. Děkuji za radu.... -
in Windows 10 GamingNelze vytvořit další lokální účet: Ve windows 10 home, 22H2 Volba Nastavení - Účty -Rodina a jíní uživatele - mám neaktivni volby: "Přidat člena rodiny" i "Přidat do tohoto počítače někoho dalšího" Potřebuji vytvořit další účet, ale nejde. Děkuji za radu.... -
in Windows 10 Software and AppsNelze vytvořit další lokální účet: Ve windows 10 home, 22H2 Volba Nastavení - Účty -Rodina a jíní uživatele - mám neaktivni volby: "Přidat člena rodiny" i "Přidat do tohoto počítače někoho dalšího" Potřebuji vytvořit další účet, ale nejde. Děkuji za radu.... -
jak si změnit jméno na zamykací obrazovce
in Windows 10 Gamingjak si změnit jméno na zamykací obrazovce: jak si změnit jméno na zamykací obrazovce https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-si-zm%C4%9Bnit-jm%C3%A9no-na-zamykac%C3%AD/0e3d7b31-635a-49da-bd5f-2c883ee13e63 -
jak si změnit jméno na zamykací obrazovce
in Windows 10 Software and Appsjak si změnit jméno na zamykací obrazovce: jak si změnit jméno na zamykací obrazovce https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-si-zm%C4%9Bnit-jm%C3%A9no-na-zamykac%C3%AD/0e3d7b31-635a-49da-bd5f-2c883ee13e63