Windows 10: у мене проблема з віндовс

Discus and support у мене проблема з віндовс in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Юрий Левит, Mar 10, 2023.

1. у мене проблема з віндовс

hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working

:)

Юрий Левит, Mar 10, 2023
Thema:

у мене проблема з віндовс

Loading...
  1. у мене проблема з віндовс - Similar Threads - мене проблема віндовс

2. Цікава проблема з установкою Windows 10.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Цікава проблема з установкою Windows 10.: Маю загрузочну флешку. Коли починаю встановлювати віндовс дуже довго думає коли витягуєш флешку під час встановлення зявляється вікно де вибирається мова, розкладка клавіатури. Вставляю флешку і аж тоді починається установка віндовс. А до того часу ні чого. В чому може бути...
  3. Проблема з мишкою після покупки

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Проблема з мишкою після покупки: Вчора я купив мишку і в перші хвилини роботи з нею в мене вона зависла і не відповідала після підключеня і відключеня вона заробила. Коли я підключаю мишку в мене в диспечері пристроїв є проблема у вигляді Проблеми підключеням і Кодом 10 при встановленя драйвера видає такуж...
  4. UA-Не можу повернутися з віндовс 11 на віндовс 10 після оновлення. US-I can't roll back...

in Windows 10 Gaming
    UA-Не можу повернутися з віндовс 11 на віндовс 10 після оновлення. US-I can't roll back...: UA Після офіційного оновлення до віндовс 11, запропонованого мені віндовс, пройшло 2-3 дні, але приспробі повернутися до попередньої версії ноутбук почав перезавантаження і відкриває 1це меню меню додаткових параметрів, якщо не помиляюсь. При спробі скидання віндовс пише, що...
  5. UA-Не можу повернутися з віндовс 11 на віндовс 10 після оновлення. US-I can't roll back...

in Windows 10 Software and Apps
    UA-Не можу повернутися з віндовс 11 на віндовс 10 після оновлення. US-I can't roll back...: UA Після офіційного оновлення до віндовс 11, запропонованого мені віндовс, пройшло 2-3 дні, але приспробі повернутися до попередньої версії ноутбук почав перезавантаження і відкриває 1це меню меню додаткових параметрів, якщо не помиляюсь. При спробі скидання віндовс пише, що...
  6. проблема

in Windows 10 Gaming
    проблема: The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID Windows.SecurityCenter.WscBrokerManager and APPID Unavailable to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID S-1-5-18 from address LocalHost Using LRPC running in...
  7. у мене проблема з віндовс

in Windows 10 Gaming
    у мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working...
  8. у мене проблема з віндовс

in Windows 10 Software and Apps
    у мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working...
  9. у меня проблема с Games For Windows - LIVE.

in Windows 10 Network and Sharing
    у меня проблема с Games For Windows - LIVE.: я скачал старую игру которая работает только с этим приложением я скачал его через Games For Windows - LIVE 3.5 все очень быстро установилось однако при запуске возникает ошибка "Не удается найти С:/Program Files x86/Microsoft Games for Windows - LIWE/Client/GFWLive.exe...
  10. У меня проблема с активацией Windows 10pro

in Windows 10 Updates and Activation
    У меня проблема с активацией Windows 10pro: здравствуйте, я обновился с Windows 8.1 до windows 10 home, с лицензией было все впорядке, но когда я обновил windows 10 home windows 10 pro моя лицензия слетела. скажите если вернусь обратно на windows 10 home моя лицензия вернется или теперь все кончено и мне придется...