Windows 10: ürün anahtarı etkinleştirme
Discus and support ürün anahtarı etkinleştirme in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Feyza Nur IŞIK, Mar 12, 2025.
Thema:
ürün anahtarı etkinleştirme
Loading...
-
ürün anahtarı etkinleştirme - Similar Threads - ürün anahtarı etkinleştirme
-
in Windows 10 Gamingürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
in Windows 10 Software and Appsürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
Aktif BitLocker Anahtarı Hangisi
in Windows 10 GamingAktif BitLocker Anahtarı Hangisi: Merhaba, hesabımda 3 adet bitlocker anahtarı bulunuyor. Windows şu an aktif olarak en son oluşturduğum BitLocker anahtarını mı kullanıyor? Eğer öyleyse diğer 2 BitLocker anahtarını silmemde sıkıntı var mı ileride lazım olur mu?... -
DTS Sound etkinleştirme sorunu
in Windows 10 GamingDTS Sound etkinleştirme sorunu: Merhabalar Amazon üzerinden hyperx sanal 7.1 destekli bir kulaklık aldım. Yanında 2 yıllık DTS Sound aboneliği gelmişti Windows 10 üzerinde etkinleştirdim. Daha sonra Windows 11'e geçmeye karar verdim geçtikten sonra DTS'yi indirdim ve lisanslı olmasını beklerken lisanssız... -
windows 11 etkinleştirme
in Windows 10 Gamingwindows 11 etkinleştirme: windows 11 etkinleştirme https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-etkinle%C5%9Ftirme/cc2387a9-5256-4b4e-b4e9-eef2bcea6ce7 -
windows 11 etkinleştirme
in Windows 10 Software and Appswindows 11 etkinleştirme: windows 11 etkinleştirme https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-etkinle%C5%9Ftirme/cc2387a9-5256-4b4e-b4e9-eef2bcea6ce7 -
windows ürün anahtarı sorunu
in Microsoft Windows 10 Storewindows ürün anahtarı sorunu: merhaba, ben yaklaşık 7 aydır windows u etkinleştir yazısıyla uğraşıyorum hep kenarda duruyor ve bu şey yüzünden ayarlardaki çoğu özellik kapalı windows ürün anahtarımı unuttum ve bulabileceğimi sanmıyorum bu konuda ne yapabilirim ?... -
acronis true etkinleştirme
in Windows 10 Backup and Restoreacronis true etkinleştirme: hi aleykm acronis true image How do I activate 2020 version 161781 -
Ürün anahtarı etkinleştirme
in Windows 10 Installation and UpgradeÜrün anahtarı etkinleştirme: gün ürün anahtarı süresinin dolacağı konusunda bildirim alıyorum ancak bu durumu düzeltemiyorum da ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilr misiniz?...