Windows 10: Website not loading

Discus and support Website not loading in Browsers and Email to solve the problem; I have a real head scratcher here. I am a member of "myfitnesspal.com" I can log in and load the site but, when I input an entry for meals I get a page... Discussion in 'Browsers and Email' started by AllanP, Nov 30, 2016.

  1. AllanP Win User

    Website not loading


    I have a real head scratcher here. I am a member of "myfitnesspal.com" I can log in and load the site but, when I input an entry for meals I get a page of gobbledegoop which I will attach. This is in all browsers: Chrome, Edge, IE and Firefox. This was not the case when I joined a few days ago. It just started yesterday and only on my laptop using Windows 10. It is all OK on my PC in Windows 10 and also works fine in my Linux OS's. I've cleared cache and cookies. I've shut down and restarted modem and ASUS router. I've shut down and cold started the laptop. To my knowledge I haven't made any conscious changes.
    One more oddity: I can close the misbehaving tab and use Ctrl Shift T and the page loads as expected; gobbledegoop gone.

    :)
     
    AllanP, Nov 30, 2016
    #1
  2. TejasR Win User

    " https " websites aren't loading and says " website not reachable ".

    Original Title: few "https" sites aren't working.

    After I installed Win 10 yesterday, " https " websites aren't loading and says " website not reachable " I tried troubleshooting network and network adaptor also, still it's not working. and few "https" sites works

    example:- YouTube doesn't work but Watch Fairy Tail Online | Download Fairy Tail Episodes works.

    What I should do to make that work, a proper solution please.
     
    TejasR, Nov 30, 2016
    #2
  3. " https " websites aren't loading and says " website not reachable ".

    Hi Tejas,

    I do appreciate your efforts and time, and will assist you with the issue.


    • Which browser are you using?

    Your reply is very important for us to ensure a proper resolution.

    If there is a firewall running on the server it is likely that this is blocking access to the port you are running your Application on If you don't have a third party firewall installed, maybe Windows Firewall has turned
    itself on.

    Meanwhile I suggest you to turn off your firewall and check?

    Please get back to us with the above information to assist you accordingly.
     
    Syed Abdul Jabbar, Nov 30, 2016
    #3
  4. Website not loading

    This is probably a problem with the domain. So try again in a few hours it should work.
     
    redninjaelias7, Nov 30, 2016
    #4
  5. AllanP Win User
    I don't think you read my entire post where you'll see that it opens fine in Linux and my other PC in windows 10. It is obviously some bugaboo in my laptop W10 system.
    It still happens.
     
    AllanP, Dec 1, 2016
    #5
  6. I have a similar problem. Any website I try to access takes a long time to load sometimes not at all. This happens with all browsers (FF, Chrome, IE and even with Edge). It happened after the update installed the anniversary update. The only browser that loads the pages normally is the Avast Safe Browser (part of the Avast antivirus suite).

    I then had to reinstall win 10 on my pc last month and all the browsers worked fine until the anniversary update came along and now the slow page loading problem is back again.

    So I'm wondering if the problem that AllanP had happened after the anniversary update?
     
    pc mess up, Dec 1, 2016
    #6
  7. AllanP Win User
    It's only one site that is problematic and that is myfitnesspal.com everything else is great and I don't think it's the web site as it works fine on my PC with W10 which upfates the beta versions. It l.oads on Linux fine. Also when I first subscribed to the site five days ago it worked fine; it's just these past couple of days.
    Here's a jpeg of the problem: Maybe someone can see something in the code.
     
    AllanP, Dec 2, 2016
    #7
  8. AllanP Win User

    Website not loading

    I think I found the culprit; quite by accident. I use a VPN Private Internet Access that did a disconnect on me. I left it disconnected and made some entries into the problem site and they all worked. I'll come back and mark it solved once I'm sure.
    However that being said; I have the same VPN running on my PC and it works fine.
     
    AllanP, Apr 5, 2018
    #8
Thema:

Website not loading

Loading...
  1. Website not loading - Similar Threads - Website loading

  2. Wi-Fi Status IPv4 - no Internet - some websites won't load, Google and Facebook works fine

    in Windows 10 Network and Sharing
    Wi-Fi Status IPv4 - no Internet - some websites won't load, Google and Facebook works fine: The problem started 3 days ago. Some websites were not loading all of a sudden and then worked again. Google, Facebook and similar websites work all the time. I tried netsh commands, dnsflush, different dns proxies 8.8.8.8 etc. Nothing works. I also checked my router...
  3. websites not loading after update

    in Windows 10 Installation and Upgrade
    websites not loading after update: After the latest automatic windows update I am able to access some websites but most are no longer accessible. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/websites-not-loading-after-update/7cd61ee2-cc4c-4f14-8400-ec9634e57d5b
  4. photos will not load on website

    in Windows 10 Software and Apps
    photos will not load on website: When I bring up different websites, sometime the photos with an article will not load. Do I have to update an app? Windows 10/Chrome browser. Thanks!! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/photos-will-not-load-on-website/a9a216d0-3cf9-483a-9ba7-053f61c4b047
  5. Websites that run using compatibility view settings in IE-11 do not load properly after...

    in Windows 10 Installation and Upgrade
    Websites that run using compatibility view settings in IE-11 do not load properly after...: Hello Everyone, I am facing an issue after installing Windows Update KB4586781. I work in an organization which uses IE-11 browser on Windows 10. The applicationswebsites uses compatibility view settings. The domain is saved under compatibility view list. After installing...
  6. Chrome not loading websites after update

    in Windows 10 Ask Insider
    Chrome not loading websites after update: After the latest Windows update, Chrome does not load websites anymore. Whenever I try to go to a website, the only thing I see is that spinner on the the tab as if it's loading, but nothing else happens. This keeps happening after Windows updates. After a few days, Chrome...
  7. Lots of websites taking too long to load

    in Windows 10 Network and Sharing
    Lots of websites taking too long to load: Recently I've been getting an issue on chrome, edge and internet explorer where is says: 'website name took to long to respond'. This has been happening on a few websites and also with certain apps such as steam and epic games. I have a wireless connection to m my internet...
  8. Websites not loading and internet not working

    in Windows 10 Network and Sharing
    Websites not loading and internet not working: I'm using my phones hotspot for internet right now and just yesterday my laptop stopped loading websites and it said that "This site cant be reached" "The connection was reset" "ERR_CONNECTION_RESET". I've tried a bunch of other sites and it says the same for all. I tried...
  9. Websites dont load

    in Windows 10 Ask Insider
    Websites dont load: I'm using my phones hotspot for internet right now and just yesterday my laptop stopped loading websites and it said that "This site cant be reached" "The connection was reset" "ERR_CONNECTION_RESET". I've tried a bunch of other sites and it says the same for all. I tried...
  10. Website not loading correctly on all browsers

    in Browsers and Email
    Website not loading correctly on all browsers: Hello, Whenever I try to visit cbi.eu, I see only a white background and links (no css), on any browser (chrome, edge, firefox). I tried other laptops and they had no problems using the same Wi-Fi. What could be the problem and how can I fix it? [img] 164639