Windows 10: Windows 10

Discus and support Windows 10 in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; Поштовани, Молим вас за коментар, објашњење, инструкције и помоћ. Тачно је 19. децембар 2018. године извршен надзор уређај (рачунара) од сервисера за... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by Slavkic, Jan 20, 2019.

 1. Slavkic Win User

  Windows 10


  Поштовани,

  Молим вас за коментар, објашњење, инструкције и помоћ.

  Тачно је 19. децембар 2018. године извршен надзор уређај (рачунара) од сервисера за реинсталацију, односно извршена надоградња оперативног система Виндовс 7 на Виндовс 10.

  Одма у по преузимању рачунара нисам био задовољан како је то урађено, с обиром да нису инсталирани сви допунски програми за апликације које сам захтијевао, а уз оперативни систем Виндовс 10, верзија 1511 није инсталиран језички пакет на српском, приказ ОС на српском језику (латиничном или ћириличном писму, све једно само да је радно окружење на српском).

  У процедури да сам инсталирам пакет на српском можда сам учинио неку грешку која се сада јавља на екрану и актуелном приоритету обавештења о сталном попуњавању: '' Активирати Виндовс ''. Такво упозренје се врши на панелу Постави за персонализацију, измену или одобравање налога за Виндовс и слично.

  Сви моји покушаји да спроведу процедуру активирања ОС Виндовс завршавају се неуспешно, јер овлашћени сервисери кажу да сам пропустио рок од 30 дана за рекламацију, нису ми дали лиценцу а неммам поверења да то поново раде. Нисам у могућности да купим ОС Виндовс 10 нашта ме упућује процедура за активизацију Виндовс ОС.

  Велики проблем, је што није инсталиран Микрософт офице са њорд форматом докумената тако тај формат не могу да се обрађују, и да могу да радим и форматирам писање или слагање. Стално се јавља упозорење да Писанка не подржава све функције овог (Ворд) формата докумената, да би се одржао статус можда недостају или да се не приказују.

  Молим вас за помоћ и инструкције како да решите све проблеме. Може те ли ми помоћи на дађину након што је инсталиран програм Теам Вивер 14 за приступ растављеној површини са дађинама.

  Хвала

  :)
   
  Slavkic, Jan 20, 2019
  #1
 2. Ahhzz Win User

  Windows 10 Tweaks

  Pressing “Windows+Pause Break” (it’s up there next to scroll lock) opens the “System” Window.

  Windows 10: In the new version of Windows, Explorer has a section called Quick Access. This includes your frequent folders and recent files. Explorer defaults to opening this page when you open a new window. If you’d rather open the usual This PC, with links to your drives and library folders, follow these steps:

  • Open a new Explorer window.
  • Click View in the ribbon.
  • Click Options.
  • Under General, next to “Open File Explorer to:” choose “This PC.”
  • Click OK


  credit to Lifehacker.
   
  Ahhzz, Jan 20, 2019
  #2
 3. Monk.e83 Win User
  Unlocked Realtek HD Audio Drivers Windows 7 & 8 (With Dolby Digital Live and DTS Interactive)

  DTS supported natively by Windows 8/8.1 and it should work on windows 10 too just DDL require to unlock your driver .
   
  Monk.e83, Jan 20, 2019
  #3
 4. Delta6326 Win User

  Windows 10

  Delta6326, Jan 20, 2019
  #4
Thema:

Windows 10