Windows 10: Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

Discus and support Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Zeynep Kotan, Sep 21, 2024.

1. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi.

:)

Zeynep Kotan, Sep 21, 2024

2. Win 11 biraz bekleyin ekrani

Yeni bilgisayar aldim windows 11 kurarken biraz bekleyin ekraninda kaldi 4 saattirde bu ekranda fareyi oynatmasam monitor kapaniyor ardindan da bi 30 dk icinde kasa kendini kapatiyor(klavye fare isiklari falan gidiyor) acaba bu ekranda soylenildigi gibi beklemem mi gerekli daha fazla??

Nihat Balkan, Sep 21, 2024
  3. Furkeii Win User
    BSOD While Installing Windows OS / Windows Kurulurken Sürekli Mavi Ekran

Bilgisayarı başlattıktan sonra , ''Biraz Bekleyin'' yazılı mavi bir ekran geldi , daha sonra ani bir mavi ekran gelip bilgisayarı yeniden başlattı.

Furkeii, Sep 21, 2024
  4. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

Win 11 biraz bekleyin ekrani

Oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim bilgisayar ile alakali bir sikinti yok gayet iyi calisiyor ve yeni zaten soyle ki windows 11 kurarken biraz bekleyin denilen bir ekranda kaldim herhangi bir donma yok sadece yukleniyor bunun bu kadar uzun surmesi normal mi yoksa bir sikintisi mi var yaklasik 4 saattir bu ekranda yukleniyor sizce daha fazla beklemeli miyim ?

Nihat Balkan, Sep 21, 2024
Thema:

Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

Loading...
  1. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı - Similar Threads - biraz bekleyin ekranında

2. Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor: USB ni içine yazdırdım USB yi format atmak için bilgisayara takip yeniden başlattım diskler de sorun çıktı sıfırlayıp gpt ye çevirdim şuan 0x80042444 hatası alıyorum diskler gözükmüyor lütfen yardımcı olun...
  3. Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 kurulum ekranında disk leri bulamiyor: USB ni içine yazdırdım USB yi format atmak için bilgisayara takip yeniden başlattım diskler de sorun çıktı sıfırlayıp gpt ye çevirdim şuan 0x80042444 hatası alıyorum diskler gözükmüyor lütfen yardımcı olun...
  4. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi....
  5. Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler

Laptop ekranında bozulmalar ve yatay çizgiler: Selamlar, laptop ekranının alt kısmında yatay siyah çizgiler çıktı. Daha sonra çizgilenen yerin alt kısmı tamamen siyah oldu ve üst kısmı çizgilenmeye devam etti. Tarayıcıdan özellikle bembeyaz bir sayfa açınca bazen her taraf düzeliyor. Masaüstü veya başka bir pencere açınca...
  6. Win 11 biraz bekleyin ekrani

in Windows 10 Gaming
    Win 11 biraz bekleyin ekrani: Yeni bilgisayar aldim windows 11 kurarken biraz bekleyin ekraninda kaldi 4 saattirde bu ekranda fareyi oynatmasam monitor kapaniyor ardindan da bi 30 dk icinde kasa kendini kapatiyorklavye fare isiklari falan gidiyor acaba bu ekranda soylenildigi gibi beklemem mi gerekli daha...
  7. Win 11 biraz bekleyin ekrani

Win 11 biraz bekleyin ekrani: Yeni bilgisayar aldim windows 11 kurarken biraz bekleyin ekraninda kaldi 4 saattirde bu ekranda fareyi oynatmasam monitor kapaniyor ardindan da bi 30 dk icinde kasa kendini kapatiyorklavye fare isiklari falan gidiyor acaba bu ekranda soylenildigi gibi beklemem mi gerekli daha...
  8. Windows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor.: Merhaba, bir kaç gündür Windows 11'den Windows 10'a geçmeye çalışıyorum ve aşağıdaki hatayı alıyorum. birçok konunun çözümünü denedim, işe yaramadı. format attım, işe yaramadı. artık cidden bıktım usandım, kaç gündür Windows 10'a geçmeye çalışırken bilgisayarın başında...
  9. Windows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor.

Windows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor.: Merhaba, bir kaç gündür Windows 11'den Windows 10'a geçmeye çalışıyorum ve aşağıdaki hatayı alıyorum. birçok konunun çözümünü denedim, işe yaramadı. format attım, işe yaramadı. artık cidden bıktım usandım, kaç gündür Windows 10'a geçmeye çalışırken bilgisayarın başında...
  10. fortnite yükleme ekranında kalıyor

in Windows 10 Gaming
    fortnite yükleme ekranında kalıyor: merhaba ben fortnite oyna ya bastığımda oyun görseldeki gibi kalıyor ve açılmıyor yardım edin lütfen bütün herşey güncel pc de [IMG][IMG]...