Windows 10: windows 11 etkinleştirme
Discus and support windows 11 etkinleştirme in Windows 10 Gaming to solve the problem; windows 11 etkinleştirme https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-etkinle%C5%9Ftirme/cc2387a9-5256-4b4e-b4e9-eef2bcea6ce7 Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by elif kılıç, Dec 11, 2024.
Thema:
windows 11 etkinleştirme
Loading...
-
windows 11 etkinleştirme - Similar Threads - etkinleştirme
-
DTS Sound etkinleştirme sorunu
in Windows 10 GamingDTS Sound etkinleştirme sorunu: Merhabalar Amazon üzerinden hyperx sanal 7.1 destekli bir kulaklık aldım. Yanında 2 yıllık DTS Sound aboneliği gelmişti Windows 10 üzerinde etkinleştirdim. Daha sonra Windows 11'e geçmeye karar verdim geçtikten sonra DTS'yi indirdim ve lisanslı olmasını beklerken lisanssız... -
DTS Sound etkinleştirme sorunu
in Windows 10 Software and AppsDTS Sound etkinleştirme sorunu: Merhabalar Amazon üzerinden hyperx sanal 7.1 destekli bir kulaklık aldım. Yanında 2 yıllık DTS Sound aboneliği gelmişti Windows 10 üzerinde etkinleştirdim. Daha sonra Windows 11'e geçmeye karar verdim geçtikten sonra DTS'yi indirdim ve lisanslı olmasını beklerken lisanssız... -
Windows 11 Activation issue / Windows 11 Etkinleştirme Sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 Activation issue / Windows 11 Etkinleştirme Sorunu: I cant activate my windows after last windows update ı did. when I try to reactivate my windows with key ı bought systeam say this key activated another device but ım definitely sure its not... -
Windows 11 Activation issue / Windows 11 Etkinleştirme Sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Activation issue / Windows 11 Etkinleştirme Sorunu: I cant activate my windows after last windows update ı did. when I try to reactivate my windows with key ı bought systeam say this key activated another device but ım definitely sure its not... -
windows 11 etkinleştirme
in Windows 10 Software and Appswindows 11 etkinleştirme: windows 11 etkinleştirme https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-etkinle%C5%9Ftirme/cc2387a9-5256-4b4e-b4e9-eef2bcea6ce7 -
Ssd değişimi sonrası Windows 10 etkinleştirme
in Windows 10 Installation and UpgradeSsd değişimi sonrası Windows 10 etkinleştirme: Merhaba. Bir SSD almıştım kendi hdd diskimi değiştirmek için babam da onu bilgisayarcıya götürüp taktırdı hazır arkası açılmışken temizlenmesi için bende götür dedim. Benim bilgisayarım 8 yıllık yani ben aldığımda Windows 8.1 yüklüydü ben de daha geçenlerde kendim Windows... -
in Windows 10 GamingSsd değişimi sonrası Windows 10 etkinleştirme: Merhaba. Bir SSD almıştım kendi hdd diskimi değiştirmek için babam da onu bilgisayarcıya götürüp taktırdı hazır arkası açılmışken temizlenmesi için bende götür dedim. Benim bilgisayarım 8 yıllık yani ben aldığımda Windows 8.1 yüklüydü ben de daha geçenlerde kendim Windows... -
in Windows 10 Software and AppsSsd değişimi sonrası Windows 10 etkinleştirme: Merhaba. Bir SSD almıştım kendi hdd diskimi değiştirmek için babam da onu bilgisayarcıya götürüp taktırdı hazır arkası açılmışken temizlenmesi için bende götür dedim. Benim bilgisayarım 8 yıllık yani ben aldığımda Windows 8.1 yüklüydü ben de daha geçenlerde kendim Windows... -
Windows 10 EDB Etkinleştirme BIOS
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityWindows 10 EDB Etkinleştirme BIOS: merhaba,MSI B460M PRO ve Intel I5 10400F işlemini yapıyorum. işletim sistemi sürümü ise Windows 10 64 Bit Sürüm 1903, İS Derlemesi 18362.239.Anakartımın BIOS'unda XD Execute Disable Bit veya hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Böyle bir menü çıkmıyor. Bir ürün gibik için bu ayar...