Windows 10: Windows 11 - folder sam cofa się do początku
Discus and support Windows 11 - folder sam cofa się do początku in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Witam, mam problem z Windows 11 - konkretnie chodzi o to, że nagle folder w którym mam dużo plików cofa się do samego początku. Wyjaśnię to na swojej... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Damian Markowicz, Jan 14, 2025.
Thema:
Windows 11 - folder sam cofa się do początku
Loading...
-
Windows 11 - folder sam cofa się do początku - Similar Threads - folder sam cofa
-
Windows 11 - folder sam cofa się do początku
in Windows 10 GamingWindows 11 - folder sam cofa się do początku: Witam, mam problem z Windows 11 - konkretnie chodzi o to, że nagle folder w którym mam dużo plików cofa się do samego początku. Wyjaśnię to na swojej sytuacji: Mam otworzony jeden folder ze zdjęciami i drugi folder pusty, do którego wybieram zdjęcia. W folderze ze zdjęciami... -
Sam
in Windows Hello & LockscreenSam: eu nao consigo logara a minha conta do pc mesmo colocar a minha senha antiga https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sam/7f1c11e7-5361-407f-a276-c029cbba8803 -
Sam
in Windows 10 GamingSam: eu nao consigo logara a minha conta do pc mesmo colocar a minha senha antiga https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sam/7f1c11e7-5361-407f-a276-c029cbba8803 -
Sam
in Windows 10 Software and AppsSam: eu nao consigo logara a minha conta do pc mesmo colocar a minha senha antiga https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sam/7f1c11e7-5361-407f-a276-c029cbba8803 -
Mój komputer ciągle sam się wyłącza
in Windows 10 GamingMój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt... -
Mój komputer ciągle sam się wyłącza
in Windows 10 Software and AppsMój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt... -
regedit.../SAM
in Windows 10 Gamingregedit.../SAM: Respect. I'm trying to delete or change the type of built in account that I don't use, because I have two accounts with administrator privileges. The account I use is admin privileges, but still whatever I do I have to "Run as administrator", I can't manage the desktop and in... -
Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany
in Windows 10 Software and AppsKomputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany: Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić... -
Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany
in Windows 10 GamingKomputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany: Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić...