Windows 10: windows 11 Pro İnside Preaview 250103-1240 Ekran kartı hatası
Discus and support windows 11 Pro İnside Preaview 250103-1240 Ekran kartı hatası in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba,windows 11 Pro İnside Preaview 250103-1240 sürümü kullanıyorum. Ekran kartı driverine girmeye çalıştığımda tekrardan indirme hatası veriyor.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Mustafa Karakaya1, Jan 14, 2025.
Thema:
windows 11 Pro İnside Preaview 250103-1240 Ekran kartı hatası
Loading...
-
windows 11 Pro İnside Preaview 250103-1240 Ekran kartı hatası - Similar Threads - Pro İnside Preaview
-
windows 11 Pro İnside Preaview 250103-1240 Ekran kartı hatası
in Windows 10 Software and Appswindows 11 Pro İnside Preaview 250103-1240 Ekran kartı hatası: Merhaba,windows 11 Pro İnside Preaview 250103-1240 sürümü kullanıyorum. Ekran kartı driverine girmeye çalıştığımda tekrardan indirme hatası veriyor. Driver tekrar kuruyorum bilgisayarı yeniden başlatııktan sonra arayüzüne girme yapmıyor ve yine aynı hatayı vermeye devam... -
Mavi Ekran Hatası
in Windows 10 GamingMavi Ekran Hatası: Merhaba bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanda "Attempted Write to Readonly Memory" adlı mavi ekran hatası almaya başladım bilgisayarım minidump dosyamı ek olarak sizinle paylaşıyorum yardımcı olur musunuz?minidump 2307.zip... -
Mavi Ekran Hatası
in Windows 10 GamingMavi Ekran Hatası: Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirimMinidumps.zip https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-hatas%C4%B1/cdbea322-cfcc-4a8a-ad78-65fece732108 -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi ekran hatası: Merhaba,Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra fotoğrafını eklediğim hatayı alıyorum. %0 dolmadan bilgisayar yeniden başlıyor ve bios açılıyor. Bios'tan çıkınca yeniden bios açılıyor. Sadece ikişer defa güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra windows başlıyor.... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMavi ekran hatası: Merhaba,Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra fotoğrafını eklediğim hatayı alıyorum. %0 dolmadan bilgisayar yeniden başlıyor ve bios açılıyor. Bios'tan çıkınca yeniden bios açılıyor. Sadece ikişer defa güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra windows başlıyor.... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi ekran hatası: Bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum. Durdurma kodu: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. Eklediğim görseldeki hatayı aldıktan sonra %0'da birkaç saniye kalıp bios ekranına atıyor. İlk yeniden başlatmada tekrar biosa atıyor. ikincide bilgisayar... -
Nvidia Ekran Kartı
in Windows 10 GamingNvidia Ekran Kartı: Merhabalar, Yaklaşık 1 ay önce yeni bir laptop aldım ve uefi ayarları ile windows 10 kurulumunu başarılı bir şekilde yaptıktan sonra tüm driverları sorunsuz bir şekilde kurdum.Kullanımımda herhangi bir sorun yokken daha sonra windows aktivasyonu yaptım.Ya denk geldi ya da... -
Ekran kartı güncelleme sorunu.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingEkran kartı güncelleme sorunu.: Görüntü bağdaştıcılarında 2 tane ekran kartı görünüyordu. AMD Radeon tm 535 in güncel sürümünü AMD'nin sistesinden indirdim ve kurdum. Kurulum tamamlanmadı ve artık Görüntü Bağdaştırıcısında 1 tane ekran kartı gözüküyor. Ne yapmam lazım?... -
Ekran Kartı Sürücüsü
in Windows 10 Drivers and HardwareEkran Kartı Sürücüsü: Ekran kartımın ne olduğunu bilmiyorum, Dxdiag işlemi yaptığımda Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısını kullandığım görünüyor. Ayrıca ekranımda hareketli yatay çeşitli renklerde çizgiler oluşuyor,ekran kartının sürücüsünü bu sebeple güncellemeye çalıştım ama ekran kartının...