Windows 10: Windows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor.
Discus and support Windows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba, bir kaç gündür Windows 11'den Windows 10'a geçmeye çalışıyorum ve aşağıdaki hatayı alıyorum. birçok konunun çözümünü denedim, işe yaramadı.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by OhGodDamn-YavuzSelimCeyla, Oct 12, 2022.
Thema:
Windows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor.
Loading...
-
Windows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor. - Similar Threads - 11'den 10'a geçişte
-
aggiornare Windows 11 da windows 10
in Windows 10 Gamingaggiornare Windows 11 da windows 10: buon di ,volevo sapere è possibile aggiornare a Windows 11 da Windows 10 ?grazie https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/aggiornare-windows-11-da-windows-10/b45b863c-db4e-446f-8c2a-da8d45aed414 -
in Windows 10 Software and Appsaggiornare Windows 11 da windows 10: buon di ,volevo sapere è possibile aggiornare a Windows 11 da Windows 10 ?grazie https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/aggiornare-windows-11-da-windows-10/b45b863c-db4e-446f-8c2a-da8d45aed414 -
in Windows 10 Installation and Upgradeaggiornare Windows 11 da windows 10: buon di ,volevo sapere è possibile aggiornare a Windows 11 da Windows 10 ?grazie https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/aggiornare-windows-11-da-windows-10/b45b863c-db4e-446f-8c2a-da8d45aed414 -
Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi.... -
Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı
in Windows 10 GamingWindows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi.... -
Spam da tecla 'Ctrl' no Windows 11
in Windows 10 GamingSpam da tecla 'Ctrl' no Windows 11: Olá, estou tendo um problema com o meu computador que eu não consigo identificar a causa nem resolver. O meu computador sem eu fazer nada, fica a clicar repetidamente na tecla 'ctrl' o que deixa o computador quase impossível de usar. Possíveis causas que eu já testei e não... -
Windows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor.
in Windows 10 Software and AppsWindows 11'den 10'a geçişte %0'da takılı kalıyor.: Merhaba, bir kaç gündür Windows 11'den Windows 10'a geçmeye çalışıyorum ve aşağıdaki hatayı alıyorum. birçok konunun çözümünü denedim, işe yaramadı. format attım, işe yaramadı. artık cidden bıktım usandım, kaç gündür Windows 10'a geçmeye çalışırken bilgisayarın başında... -
Spegnere windows 10 da remoto
in Windows 10 GamingSpegnere windows 10 da remoto: Buongiorno tutti, avrei la necessità di spegnere windows 10 Home da remoto. Ho provato il comando shutdown /i con privilegi amministratori ma non funziona. Uso 2 account locali amministratori con Windows 10 Home. sul pc che devo eseguire l'arresto, ho aggiunto l'eccezione del... -
fortnite yükleme ekranında kalıyor
in Windows 10 Gamingfortnite yükleme ekranında kalıyor: merhaba ben fortnite oyna ya bastığımda oyun görseldeki gibi kalıyor ve açılmıyor yardım edin lütfen bütün herşey güncel pc de [IMG][IMG]...